Over ons

Over Tower Horeca Bemiddeling en Advies

U bent een startende of ervaren ondernemer in de horeca met een verfrissend idee voor een horecabedrijf, maar weet niet goed hoe u dit moet omzetten in een ondernemingsplan. Of u zoekt juist iemand die u professioneel begeleid in de bedrijfsvoering. Wij zijn uw partner wanneer u op zoek bent naar een restaurant dat te koop wordt aangeboden of u zelf uw café te koop wilt aanbieden. Benieuwd naar welke onderneming dat op het gebied van horeca te koop staat aangeboden? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0651663706.

Tower Horeca bemiddeling en advies is een horeca makelaar / horeca adviesbureau die zich richt op enthousiaste en gemotiveerde ondernemers. Ons starterspakket biedt u begeleiding van A tot Z en van ondernemingsplan tot een eenjarig jubileum, en dit voor een minimale investering! U voelt dat er meer rendement te halen valt uit uw onderneming maar u weet niet goed in welke richting u verder moet zoeken. Wij bieden u de oplossing door kritische vragen te stellen.

Ontmoet het horeca advies en bemiddeling team

Wat we doen

Tower Horeca geeft advies en bemiddelt in koop-, pacht- en huurtrajecten. Wij begeleiden u door het hele traject. Door onze jarenlange ervaring hebben wij krachtig en praktisch inzicht in wat hier bij komt kijken en hebben wij een groot netwerk opgebouwd, die wij graag voor u inzetten. Het gehele aanbod is hier te vinden.

De kracht van Tower Horeca

  • Eerste gesprek gratis; laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen
  • Reageren binnen 48 uur; bellen of mailen geen probleem
  • Oud horeca ondernemers; volop ervaring
  • Toegankelijk; we spreken dezelfde taal
  • Groot netwerk; maak er gebruik van

Missie

Tower Horeca staat voor een gedegen begeleiding bij aan- en verkoop, bij opstartende bedrijven en bij bedrijven die operationeel zijn. Wij zijn betrouwbaar. Zo is afspraak altijd afspraak, doen wij altijd het uiterste voor onze klant en zijn we eerlijk. Ons uitgangspunt is dat we binnen de feitelijke kaders op elk moment de beste invulling zoeken en dit samen werkbaar maken.

Visie

Tower Horeca gaat voor het ondersteunen van ondernemers, in goede en in minder goede tijden. We kennen de horecawereld door en door en willen deze kennis en ervaring inzetten, om onze klant een stap verder te helpen. We doen dit op een manier waarbij we oog hebben voor het grotere geheel en niet slechts één doel nastreven. Als wij ergens niet achter staan, doen we het niet. Op deze manier hopen we niet alleen ondernemers te helpen, maar ook een voorbeeldfunctie te zijn.

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

(06) 17 23 45 80
Copyright 2023 - Tower Horeca