klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Stille verkoop

Advies en overleg horeca

Stille verkoop van horeca gelegenheden

Bij Tower Horeca begrijpen we dat de verkoop van een horecazaak een delicate aangelegenheid is. Soms wil een ondernemer zijn of haar zaak verkopen zonder dat dit breed bekend wordt gemaakt. Dit kan om verschillende redenen zijn, zoals het behoud van personeel, het voorkomen van onrust onder klanten of concurrentiegevoelige informatie. Daarom bieden wij de mogelijkheid van stille verkoop aan.
Bemiddeling horeca makelaar

Wat is stille verkoop?

Stille verkoop houdt in dat de verkoop van uw horecagelegenheid discreet wordt aangepakt. Dit betekent dat uw zaak niet openlijk op de markt wordt gebracht, maar dat wij ons uitgebreide netwerk en onze expertise inzetten om potentiële kopers te benaderen die passen bij uw wensen en eisen.

het succes van uw horecazaak centraal

Wij begrijpen als geen ander hoe multidisciplinair de horeca is en wat u daar allemaal voor in huis moet hebben.

Onze aanpak

Bij Tower Horeca zorgen wij voor een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak. We beginnen met een uitgebreide intake waarin we uw wensen en eisen bespreken. Vervolgens maken we een selecte lijst van potentiële kopers die zorgvuldig worden gescreend. Alleen serieuze en gekwalificeerde kandidaten worden benaderd, waarbij strikte geheimhouding wordt gewaarborgd.
Horeca ondernemer

Voordelen van Stille Verkoop

  • Discretie en vertrouwelijkheid: Uw verkoop blijft vertrouwelijk, waardoor personeel en klanten ongestoord kunnen blijven.
  • Gerichte benadering: Alleen serieuze en gekwalificeerde kopers worden benaderd, waardoor het verkoopproces efficiënter verloopt.
  • Tijdsbesparing: Wij nemen het volledige verkoopproces voor onze rekening, van het vinden van geschikte kopers tot en met de onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop.

Waarom Tower Horeca voor stille verkoop?

Tower Horeca heeft jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de horecabranche. Onze specialisten kennen de markt door en door en begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die de verkoop van een horecagelegenheid met zich meebrengt. Met onze discrete en professionele aanpak zorgen wij voor een soepele en succesvolle verkoop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stille verkoop? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Tower Horeca staat voor u klaar om uw belangen te behartigen met de hoogste mate van professionaliteit en discretie.

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen