klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Organisatie

Advies aan horeca ondernemers op locatie

Opzetten structuur administratie

De basis van de administratie is het bijhouden van een bank- en kasboek. Tegenwoordig veelal digitaal. Voor uzelf een goed werkbare structuur vinden, scheelt u zorgen en dubbel werk. Wij leren u de regels en gedisciplineerd te werken.
Horeca eigenaar bij hotel balie

Onderhandelingen met leveranciers

In onderhandeling met leveranciers kunt u zomaar door de aanbiedingen, kortingen, bonussen, vooruitbetaalde bonussen en sponsor bijdragen het overzicht kwijtraken. Wij onderhandelen al jaren met succes met leveranciers. Met het oog op een constructieve samenwerking én op het meest voordelige resultaat.

Medewerkers

Wij bieden ondersteuning in het opzetten van een degelijke personeelsadministratie. Dat is belangrijk om goed geregeld te hebben achter de schermen. Vóór de schermen is het echter ook heel belangrijk dat iedereen servicegericht en efficiënt werkt. Wij geven trainingen aan de medewerkers of ondersteunen u in het geven van die trainingen. Zelf meelopen of een mysterie visit hoort daar ook bij indien nodig.

Horeca ondernemer

Projectmanagement

Heeft u een groot evenement te organiseren, een horecaproject te beginnen maar bent u zelf niet de ondernemer, dan kan Tower Horeca Advies u hierbij ondersteunen. Wij kunnen het volledige projectmanagement uit handen nemen.

Verandertrajecten

Wij kunnen u ondersteunen als u het moeilijk vindt om bestaande patronen te doorbreken of te nauw betrokken bent bij uw bedrijf en medewerkers om grote veranderingen door te voeren. We brengen de gewenste verandering en de weg daar naar toe in kaart en nemen de afgesproken stappen nauwkeuring en doelgericht.

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen