Zet uw café te koop via Tower Horeca Bemiddeling & Advies!

Zet uw café te koop met Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Bent u eigenaar van een café en wenst u dit te koop te zetten? Zoals u waarschijnlijk weet, komt er bij het kopen en verkopen van een horecaonderneming heel wat kijken. Zo moet de onderneming getaxeerd worden om de verkoopwaarde te bepalen. Hierbij moet u rekening houden met allerlei regels en wetgevingen. Wanneer u uw café te koop wilt zetten, is het ook buitengewoon verstandig hiervoor een horecamakelaar in te schakelen. Voor deze bemiddelende makelaarsfunctie is Tower Horeca Bemiddeling & Advies uitermate geschikt. Wij weten u precies te adviseren over waar u op moet letten bij het verkopen van uw café. Bovendien helpen wij starters op de horecamarkt met het aankopen van bijvoorbeeld een café en het opzetten en formuleren van gefundeerde ondernemingsplannen. Hieronder leest u er meer over. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Advies en bemiddeling in koop-, pacht- en huurtrajecten

Tower Horeca is als horecamakelaar een ideale partner om mee samen te werken. Met ons als bemiddelaar weet u zeker dat een huur-, pacht- of kooptraject een soepel verloop zal kennen. Wanneer u daar prijs op stelt, kunnen we u in het volledige traject begeleiden. Het is immers zo dat wij als ervaren voormalige horecaondernemers precies weten welke taken en verplichtingen hieraan verbonden zijn. Verder zijn we ons heel goed bewust van de huidige ontwikkelingen en trends op de horecamarkt. Bovendien kunnen we bogen over een uitgebreid netwerk. Dat houdt in dat als u uw café te koop zet, de kans groot is dat wij u in contact kunnen brengen met een potentiële koper. Andersom is het ook zo dat als u een café te koop zoekt, wij u aan een verkopende partij kunnen koppelen. Met andere woorden: wij beschikken over meer dan genoeg expertise om horecaondernemers uitstekend te ondersteunen bij aankoop en verkoop. Daarnaast kunt u van onze adviezen gebruik maken bij het opstarten van een bedrijf en bij het winstgevend houden van uw onderneming, zowel in goede als slechte tijden.

Te koop zetten van uw café

Bent u op dit moment de eigenaar van een café, en wilt u dit op een gedegen wijze overdragen aan een opvolger? Contact opnemen met Tower Horeca is dan zeker zinvol. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor de kans aanzienlijk is dat wij een geschikte opvolger zullen weten te vinden. Gelijktijdig kunnen we u over de opvolging adviseren en indien nodig daarbij als bemiddelaar optreden. Mocht zo’n soepele opvolging niet snel haalbaar blijken te zijn, dan kunnen we ook overgaan op een bedrijfsdoorlichting. Hieruit zou kunnen blijken dat het beter is uw café te koop te zetten. Wij hebben in dat geval een inzichtelijke en effectieve werkwijze waarop wij de waardebepaling van uw café zullen vastleggen. Aan de hand van deze taxatie ontvangt u realistische adviezen over de te hanteren verkoopsom. Goed om te weten is dat het voor ons geen probleem is als u met compagnons werkt. Bij de uiteindelijke afwikkeling bemiddelen we zodanig dat de verdeling zo correct mogelijk is.

Horeca te koop in heel Nederland

Als u inderdaad uw café te koop wilt zetten, dan zijn er verschillende redenen dit te doen met Tower Horeca als horecamakelaar. Wij beperken ons bijvoorbeeld niet alleen tot een bepaalde regio, maar werken met (horeca)ondernemers uit heel Nederland. Verder zijn wij zelf allen voormalig horecaondernemer. Om deze redenen is ons netwerk zo uitgebreid. Los daarvan hebben wij wel degelijk makelaars in dienst die zijn gespecialiseerd in hun eigen regio. Ze hebben de benodigde kennis van de horeca in hun eigen gebied en kunnen u werkelijk alles vertellen over de laatste ontwikkelingen. Ten slotte zijn we gespecialiseerd in de taxatie van horecagebouwen.

Juridische en fiscale adviezen

Bij het te koop zetten van een horecagelegenheid als een café, of juist de zoektocht voor de aanschaf van een horecazaak, zou het kunnen dat u in aanraking komt met juridische en fiscale vraagstukken. Vaak zijn dit niet alledaagse problemen. Gelukkig heeft Tower Horeca Bemiddeling & Advies de benodigde juridische kennis in huis om u perfect van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u ons inschakelen voor assistentie bij het afsluiten van verzekeringen. Wat betreft fiscale hulp betreft, kan onze hulp betrekking hebben tot de kosten van uw administratie (en hoe daarop te besparen) en waar u op moet letten als u een accountantskantoor inschakelt.

Waarin onderscheidt ons horeca-adviesbureau zich?

Voor Tower Horeca kent de horecabranche geen geheimen. Wij weten u dan ook in alle mogelijke facetten van het horecawezen passend bij te staan. Bovendien profiteert u, als u met ons in zee gaat, altijd van de volgende positieve aspecten:

 • Het eerste, verkennende gesprek is gratis
 • Wij reageren altijd binnen 48 uur op uw berichten
 • Wij zijn allen voormalig horecaondernemers en heb dus veel ervaring in dit vak
 • Communicatie verloopt bij ons laagdrempelig; wij spreken uw taal
 • Groot netwerk: wij hebben vele contacten in de horecawereld en weten precies wat er speelt

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u behoefte aan advies, ondersteuning of bemiddeling bij het te koop zetten van uw café? Of bent u juist voornemens een café te kopen en wilt u meer informatie ontvangen over te koop staande café’s? Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen uitvinden wat we aan elkaar gaan hebben. Bel 06-51663706, stuur een e-mail naar info@towerhoreca.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Het eerste, verkennende gesprek bij Tower Horeca is van vrijblijvende aard. Neem dus snel contact met ons op en maak gebruik van onze deskundigheid bij het te koop zetten van uw café.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca