klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Ik zoek een opvolger

Advies aan horeca ondernemers op locatie

Op zoek naar een opvolger voor uw horeca zaak?

Tower Horeca helpt met het vinden van een geschikte opvolger. Daarnaast kunnen we u voorzien van advies en denken we met u mee. Wilt u graag meer weten over wat Tower Horeca voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.
Bemiddeling horeca makelaar

Waardebepaling

U wil verkennen of verkopen een optie voor u is. Hoe weet u of dit het juiste moment is en wat voor een verkoopsom u kan vragen? Hoe zit het met verdelingen onder compagnons? Wij hebben een manier om een zeer inzichtelijke en gedegen waardebepaling te maken.

Verpacht, verhuren, verkopen?

In hoeverre wilt u betrokken blijven en wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? We kunnen alle vormen doornemen en u tot en met het ondertekenen van de overeenkomst begeleiden door het traject heen.
Horeca ondernemer

Contact opnemen met Tower Horeca

Wilt u graag meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen en een afspraak maken met een van onze adviseurs/bemiddelaars. We vertellen u dan alles over wat we voor u kunnen betekenen. Contact opnemen kan via het contactformulier. U kunt ook bellen of mailen naar info@towerhoreca.nl.

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen