Tower Horeca Bemiddeling & Advies: dé horeca makelaar voor Nederland

Horeca objecten door heel Nederland

Tower Horeca Bemiddeling & Advies is dé horeca makelaar voor heel Nederland. Wij zijn horeca makelaar voor alle soorten horeca objecten: van kleine en knusse buurtcafés in een gezellig dorp tot grote spraakmakende hotels in toeristische trekpleisters. Wij beschikken over een uiteenlopend bestand horeca objecten door heel Nederland. Wij durven rustig te stellen dat u voor elk type horecagelegenheid in Tower Horeca Bemiddeling & Advies de juiste horeca makelaar gevonden heeft. Heeft u een bepaald type horecagelegenheid voor ogen in een bepaalde regio? U vindt het bij ons. Daarnaast zijn wij ook uw horeca makelaar als u uw bestaande horecagelegenheid wilt verkopen.

Diensten van Tower Horeca makelaar op een een rijtje

Tower Horeca Makelaar biedt verschillende diensten om u te ondersteunen bij het kopen, verkopen, huren, verhuren en/of taxeren van een horecabedrijf. Onze diensten als horeca makelaar op een rijtje:

  • Aankoop en verkoop van horeca
  • Taxaties en waardebepaling
  • Aankoopadvies en -bemiddeling
  • Verhuur onroerend goed

U leest er hieronder meer over.

Horecamakelaar

Horeca makelaars per regio

Tower Horeca makelaars werkt door heel Nederland. Daarvoor werken wij met meerdere makelaars die allemaal verantwoordelijk zijn voor een eigen regio. Zoekt u bijvoorbeeld een geschikt horeca object in Doetinchem of omgeving en wilt u hierover meer informatie en advies? Dan is onze makelaar voor de regio oost u graag van dienst. En zo hebben wij voor elke regio in Nederland een makelaar met kennis van de plaatselijke horeca en het lokale vastgoed: van Groningen tot Zuid-Limburg. Naast dat wij u als horeca makelaar kunnen begeleiden bij de koop en de verkoop van een horeca object, kunt u bij ons ook terecht voor de huur of verhuur en de taxatie van een horecagelegenheid.

Ervaren horeca makelaar met uitgebreid netwerk

Tower Horeca heeft jarenlange ervaring als horeca makelaar. Welke wensen u ook stelt aan uw beoogde horeca object; wij kunnen u in alle gevallen van dienst zijn bij de aanschaf van het object waarop u uw zinnen heeft gezet. Dat betekent dat we u uitgebreid kunnen informeren over wat de mogelijkheden van het betreffende gebouw zijn. Is er in de toekomst ruimte voor uitbreiding? Zijn er restricties met betrekking tot het gebruik van het object. Hoe ligt het object ten opzicht van gelijkwaardige horecagelegenheden in de buurt. Met andere woorden: hoe zit het met de concurrentie? Wij hebben in elke regio in Nederland een zeer uitgebreid netwerk, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van horeca makelaardij in een bepaalde regio.

De horeca makelaar die met u meedenkt

Als horeca makelaar weten wij wat er komt kijken bij een bedrijfsovername, ongeacht welke vorm of welk formaat. Door de jaren heen hebben wij als horeca makelaar een groot aanbod van bedrijven, een uitgebreid kandidatenbestand en kennis van de diverse regio’s opgedaan. Met deze ervaring in de branche en onze kennis van de markt ondersteunen wij u van begin tot eind bij de aankoop of verkoop van uw horecabedrijf. Wij denken mee met zowel de koper als de verkoper van een horecaonderneming. Kortom: wij leiden elke transactie in goede banen.

Meer dan alleen een horeca makelaar

Bij Tower Horeca kunt u niet alleen terecht voor het kopen, verkopen, huren, verhuren of verpachten van horeca objecten. Wij kunnen u op allerlei vlakken die te maken hebben met het horecavak op weg helpen. Voor alles wat betrekking heeft met horeca en horeca dienstverlening, verzorgen wij cursussen en trainingen voor horecamedewerkers op alle niveaus. Ook verzorgen wij managementtrainingen voor de horeca. Denk dan bijvoorbeeld onder andere aan:

   • BHV-cursussen
   • Tapcursussen
   • Cursussen serveren
   • Cursussen over het maken van een ondernemingsplan
   • Mysterybezoeken met werknemers afleggen

Ook voor cursussen en advies over financiële zaken, zoals aangifte en loonadministratie, kunt u terecht bij Tower Horeca. Alle cursussen kunnen we naar uw wensen aanpassen. Wij verzorgen onze trainingen door het hele land. Dus of uw horeca bedrijf nu in Friesland of in Limburg gevestigd is; wij zijn u overal graag van dienst. Op alle vlakken zijn wij meer dan alleen een horeca makelaar.

horeca adviesbureau

Vrijblijvende offerte aanvragen bij uw horeca makelaar

Onze deskundige horeca makelaars nemen u graag alle zorg uit handen. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u te helpen met de aan- of verkoop van uw horeca object. Bel 06-51663706, stuur een e-mail naar info@towerhoreca.nl of vul ons online contactformulier in.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca