Horeca makelaar

Horecapanden door heel Nederland

U vindt bij deze horeca makelaar zowel kleine kroegjes als grote hotels. Wij hebben verschillende panden in ons bestand verdeeld over heel Nederland. Dus wat voor een type horecagelegenheid u ook zoekt, bij ons zult u het vinden. Daarnaast kunt u ook bij onze horeca makelaar terecht wanneer u uw horecagelegenheid wilt verkopen.

Het horeca makelaar team

Tower Horeca heeft meerdere makelaars in dienst die allemaal verantwoordelijk zijn voor een eigen regio. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een pand in Doetinchem en wilt u graag advies inwinnen, dan is onze makelaar voor de regio oost u graag van dienst. Als horeca makelaar kunnen wij u niet alleen begeleiden bij de koop en verkoop van een pand. Ook voor de huur, verhuur en de taxatie van een horecagelegenheid kunt u bij onze makelaar terecht.

Ervaren horeca makelaar

Met onze jarenlange ervaring als horeca makelaar kunnen wij u van dienst zijn bij de aanschaf van een horecapand. Wanneer u een pand op het oog heeft kunnen wij u precies vertellen wat de mogelijkheden van dit gebouw zijn. Daarnaast hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van horeca makelaardij in een bepaalde regio.

Horeca makelaar

Meer dan een horeca makelaar

Bij Tower Horeca kunt u niet alleen terecht voor de het kopen en huren van panden. Wij kunnen u met nog allerlei overige zaken met betrekking tot horeca dienstverlening helpen. Zo verzorgen wij cursussen en trainingen voor management en medewerkers in de horeca. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • BHV cursussen
 • Tapcursussen
 • Cursussen over het maken van een ondernemingsplan
 • Cursussen serveren

Ook voor advies over financi√ęle zaken, zoals aangifte en loonadministratie, kunt u bij ons terecht. Kortom, Tower Horeca is meer dan een horeca makelaar.

Vrijblijvende offerte horeca makelaar

Bent u zich aan het ori√ęnteren op wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een horeca gelegenheid? Onze makelaar helpt u graag verder. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u op elk gebied te helpen. Wanneer u een probleem heeft, neem dan vooral contact op met onze horeca makelaar.

 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht