klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Coaching

Overleg horeca ondernemers bar

Laat u coachen door ervaren horeca ondernemers

Tower Horeca kan u op verschillende gebieden ondersteunen. Zo kunnen wij u, waar nodig, voorzien van coaching. Alle adviseurs van Tower Horeca zijn zelf horeca ondernemer geweest. Met een team van verschillende specialisten hebben we voor ieder vraagstuk een passende specialist.

 
Ondernemers overleg restaurant horeca

Ondersteuning in administratie

Afhankelijk van de mate waarin u ondersteuning wenst, nemen wij de administratie door. Het bankboek en het kasboek moeten juist  en volledig zijn, zodat uzelf altijd volledig inzicht heeft en zodat u het zo kant en klaar mogelijk kan aanleveren bij een accountant en/of boekhouder.

 

het succes van uw horecazaak centraal

Wij begrijpen als geen ander hoe multidisciplinair de horeca is en wat u daar allemaal voor in huis moet hebben.

Bespreken cijfers (marges, omzet, kosten)

Eén keer in de maand bespreken we de cijfers, daarbij letten wij op de kengetallen en financiële verhoudingen. We bespreken ze niet alleen, maar maken ook een plan van aanpak om verbeteringen door te voeren. Daarbij wijzen wij u op fiscale voordelen en mogelijkheden om te digitaliseren.

 
Horeca eigenaar bij hotel balie

Interim coaching

Bij Tower Horeca staan we klaar om horecaondernemers te ondersteunen met coaching en begeleiding. Daarnaast kunnen we ook als interim managers op de werkvloer aan de slag. Ons team van ervaren horeca professionals helpt uw bedrijf op tijdelijke basis direct en praktisch, zodat u snel verbeteringen ziet. Of het nu gaat om personeelscoaching, bedrijfsoptimalisatie of tijdelijke hulp, bij Tower Horeca zorgen we samen voor succes.

Reflectie en coaching

Wie wilt u zijn als ondernemer en wat vindt u belangrijk om als bedrijf uit te stralen? Niet zelden komt de visie niet overeen met de praktijk. Hoe dat komt en wat u daaraan kan, daar kunnen we u mee helpen.

Investeringen

Soms is investeren een uitstekende keuze, soms bent u te vroeg met een investering of kunt u het beter helemaal niet doen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren welke stappen de juiste zijn om te zetten. Goed ondernemerschap vraagt veel van iemand. Op verschillende disciplines moet u uitblinken; gastvrijheid, leiderschap, financieel inzicht, gedisciplineerd zijn, praktisch handig, goed kunnen plannen en overzicht houden. Dit is slechts een greep uit alles wat u in huis moet hebben. Niet zo gek als u een keer vastloopt en graag eens wilt sparren over het ondernemerschap. Bij Tower Horeca Advies werken alleen oud-horeca ondernemers die precies weten waar u het over heeft. Neem gerust contact op om te kijken of we u kunnen helpen.

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen