klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Opstart

Bemiddeling horeca makelaar

Nieuwe onderneming

Bij het beginnen van een horecaonderneming komt veel kijken; van inrichting tot de menukaart. U moet van veel markten thuis zijn en heel veel keuzes maken. Wel zo handig dat u in één keer de juiste keuzes maakt, zodat u gelijk goed van start kan gaan.
Horeca ondernemer

Ontdek de mogelijkheden van uw onderneming

Tower Horeca heeft met meer dan 10 jaar ervaring in advies en realisatie van horecabedrijven. Hierdoor hebben wij een krachtig, praktisch inzicht ontwikkeld voor effectieve oplossingen op maat. Wij analyseren uw onderneming en bieden u een eerlijk advies waarin de persoonlijke bedrijfsvoering en visie voorop staan.

Aan de hand van een vrijblijvend gesprek met een adviseur bieden wij u een op maat gemaakt voorstel voor de mogelijkheden binnen uw onderneming.

Het verkrijgen van een financiering

Wij kunnen u helpen met het verkrijgen van een financiering. Dit geldt voor private investeerders of bij een bank. Zowel met de voorbereiding, als de onderhandeling, het maken – en vastleggen van de afspraken.

Bouwbegeleiding

Wij hebben jaren ervaring met het opzetten van horecazaken, niet zelden vanaf casco. Routing en de indeling van de horecaruimten zijn bepalend voor efficiënt werken en een prettige omgeving.

Selectie ondernemers

Voor investeerders of gemeenten selecteren wij ondernemers. Middels gesprekken, het doornemen van plannen en het uitwerken van casussen kunnen wij zien of u ondernemerskwaliteit in huis haalt. Daarbij kunnen wij rekeninghouden met wat u graag voor ogen heeft qua concept en zoeken wij naar overeenstemming hierin.

Haalbaarheidsonderzoek

Is uw concept, in het pand dat u voor ogen heeft, met de financiering die u wil krijgen wel een haalbaar plan? Leg het aan ons voor en wij geven u onze mening. Eerlijk en duidelijk onderbouwd. Natuurlijk kunnen we ook met u meedenken in andere richtingen, mocht dat nodig zijn.

Ondersteuning bij opstellen ondernemersplan

Ideeën genoeg! Maar zet ze nou eens op papier. Vaak lastiger dan u denkt. Wat is belangrijk om te benoemen voor uw financiering en wat wilt u scherp voor ogen krijgen om een eenduidig concept uit te dragen. Wij kunnen meedenken hierin, maar als u de ideeën hebt, dan helpen wij om ze zo optimaal mogelijk op papier te zetten.

Begrotingen: investering, liquiditeit en exploitatie

Het financiële plaatje is de basis van uw bedrijf. Het is dus van groot belang dat dit plaatje in balans is. Punten waar wij op letten zijn bijvoorbeeld of uw verwachte omzet reëel is, of u niet te veel investeert t.o.v. de verwachte omzet en of u alle kosten wel kan dragen. Cijfers produceren is één, maar hier de juiste betekenis aan geven vergt andere vaardigheden.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Het eerste gesprek bij Tower Horeca is gratis. Wilt u graag meer weten over onze service? En bent u benieuwd naar de invulling van een eventuele samenwerking? Neem dan contact met ons op om een eerste afspraak in te plannen. U kunt het contactformulier invullen. Bellen naar 06-17 23 45 80, of mailen naar info@towerhoreca.nl.

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen