klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Bestaande onderneming

Horeca ondernemer

Bedrijfsdoorlichting

Onze bedrijfsdoorlichting is als een ‘röntgenfoto van uw bedrijfsvoering’. Dit is de methode om kansen en mogelijkheden in kaart te brengen. Afhankelijk van uw ambitieniveau en wensen brengen wij in kaart wat de mogelijkheden zijn en aan welke knoppen gedraaid kan worden.

Onderzoek parameters

Aan de hand van de bedrijfsdoorlichting komen er een aantal parameters naar boven waar aan gewerkt kan worden, met als doel een beter resultaat te bereiken. Wij verkennen samen met u wat de mogelijkheden zijn per parameter en zullen hiermee ook daadwerkelijk aan de slag gaan.

Gepaste ondersteuning

Het gaat ons om het resultaat voor u. Daarom bieden wij geen standaardpakketten aan, maar maken wij altijd een offerte op maat. Deze is speciaal op uw vraag afgesteld. Heeft u hulp nodig, maar kunnen wij dat niet bieden, dan zullen dat aangeven en desgewenst samen met u andere partijen benaderen ofwel uw hulpvraag overdragen.

Arbitrage

Wanneer u een onpartijdige ‘scheidsrechter’ nodig heeft, kunt u een beroep doen op Tower Horeca Advies. Met onze onderbouwing en ondersteuning verkrijgt u een sterke juridische uitgangspositie, waarmee u uw belangen effectief kunt beschermen.

Kansen en mogelijkheden

Het gaat ons niet alleen om de vraag die u ons stelt. Als wij een kans zien op een ander gebied binnen uw bedrijf, dat zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

 

Check up

Een pakket dat wij standaard aanbieden is de “check up”. Wanneer heeft u dat nodig? Als u al een tijd onderneemt, maar het idee hebt dat u meer uit uw onderneming kunt halen. Het pakket bestaat uit de volgende stappen:
  • Nulmeting: in kaart brengen van de status quo en de ambities
  • Parameters: bepalen aan welke knoppen er gedraaid kan worden
  • Kansen: verbetermogelijkheden uitstippelen

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen