Horeca te koop

Uw horeca onderneming te koop zetten?

Bij de koop of verkoop van een horeca onderneming komt nogal wat kijken. Zo moet de onderneming getaxeerd worden om de verkoopwaarde te bepalen. Ook moet er met allerlei wetten en regels rekening houden. Het is dan ook verstandig om een horeca makelaar in te schakelen als u van plan bent om een horeca onderneming te (ver)kopen. Tower Horeca kan u adviseren over waar u op moet letten bij de koop of verkoop van uw horecaonderneming.

Onze makelaardij

Tower Horeca is gespecialiseerd in de (ver)koop, (ver)huur en taxatie van horeca gebouwen. U kunt ons inschakelen wanneer u uw eigen horeca pand te koop wilt zetten. Onze taxateurs kunnen dan bijvoorbeeld de huur- of verkoopwaarde van uw pand berekenen.

Meer dan 10 jaar ervaring

Wilt u uw horeca gelegenheid te koop zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze makelaardij heeft al meer dan 10 jaar ervaring met de koop en verkoop van horecaondernemingen. Wij kunnen u dus precies vertellen over wat hier bij komt kijken. Zo kunnen wij starters helpen met het opzetten van een ondernemingsplan en voor ervaren ondernemers management trainingen verzorgen.

Horeca te koop

Horeca te koop door het hele land.

Wanneer u uw horeca onderneming te koop wilt zetten bent u bij ons aan het juiste adres. Als horeca makelaar beperken wij ons niet tot een bepaalde regio. Wij werken met ondernemers door heel Nederland. Hierdoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Daarnaast zijn onze makelaars gespecialiseerd in hun eigen regio. Zij hebben kennis van de horeca in hun regio en kunnen u dus alles over de laatste ontwikkelingen vertellen.

Hulp bij ondernemen

U kunt bij ons terecht voor de koop of verkoop van uw horecaonderneming. Daarnaast fungeren wij als adviesbureau en kunt u bij ons terecht voor verschillende cursussen en trainingen op horeca gebied. Zo kunnen wij u helpen bij:

 • Het verzorgen van diverse cursussen voor uw medewerkers, zoals BHV, serveren en tappen.
 • Het adviseren over financiĂ«le zaken.
 • Hulp bij juridische kwesties.

Wilt u hulp bij de koop of verkoop van uw horecaonderneming? Neem dan contact op met ons en vraag een vrijblijvend gesprek aan. Wij helpen u met uw horeca te koop zetten.

 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht