Horeca te koop? Tower Horeca Bemiddeling & Advies horeca makelaars

Horeca objecten te koop in heel Nederland

Bent u van uw eigen horeca onderneming te starten? Dan is het raadzaam hiervoor een horecamakelaar in te schakelen. De horecamakelaar weet wat er allemaal komt kijken bij geschikt horeca object. Staat er bijvoorbeeld wel horeca te koop of te huur in uw regio? Hij kan u adviseren over de aanschaf van een object, maar ook over adviseren over de inrichting en de functionaliteiten van het object. Tower Horeca Bemiddeling & Advies is dé horecamakelaar voor heel Nederland. Wij zijn horecamakelaar voor alle soorten horeca objecten: van kleine en knusse buurtcafés tot grote druk bezochte hotels. Wij beschikken over een uiteenlopend bestand horeca objecten door heel Nederland. Wij weten of er in uw regio horeca te koop staat dat aansluit bij de plannen die u heeft. Voor elk type horecagelegenheid is Tower Horeca Bemiddeling & Advies de juiste horecamakelaar. Heeft u een bepaald type horeca te koop gezien? Laat het ons weten en wij adviseren over de mogelijke aankoop of huur van het object. Overigens zijn wij ook de juiste horecamakelaar voor u als u uw bestaande horeca te koop wilt zetten. Dan regelen wij de verkoop voor u.

Diensten van Tower Horecamakelaar op een een rijtje

Tower Horecamakelaar biedt verschillende diensten om u te ondersteunen als het gaat om horeca die te koop staat, of bij het verkopen, huren, verhuren en/of taxeren van een horecabedrijf. Onze diensten als horecamakelaar op een rijtje:

  • Te koop aanbieden of aankopen van horeca
  • Taxaties en waardebepaling
  • Aankoopadvies en -bemiddeling
  • Verhuur onroerend goed

U leest er hieronder meer over.

horeca te koop

Horeca te koop aanbieden of aankopen per regio

Tower Horecamakelaars werkt door heel Nederland. Daar waar horeca te koop staat, zijn wij actief. Daarvoor werken wij met meerdere makelaars welke allemaal verantwoordelijk zijn voor een eigen regio. Zoekt u bijvoorbeeld een te koop staand horeca object in Doetinchem of omgeving en wilt u hierover meer informatie en advies? Dan is onze makelaar voor de regio Oost u graag van dienst. Zo hebben wij voor elke regio in Nederland een makelaar met parate kennis van de plaatselijke horeca en het lokale vastgoed: van Groningen tot Zuid-Limburg. Zij weten allen precies welke horeca te koop is. Wij kunnen u als horecamakelaar overigens niet alleen begeleiden bij de aanschaf van een te koop staand object,; u kunt bij ons ook terecht voor de huur of verhuur en de taxatie van een horecagelegenheid. Dat is handig als uit een financiële analyse blijkt dat koop niet haalbaar is, maar pachten of huren wel. Daarvoor kunnen wij voor u bemiddelen.

Ervaren horeca makelaar met uitgebreid netwerk

Tower Horeca heeft jarenlange ervaring als horecamakelaar. Wij zoeken en vinden op basis van uw wensen het voor u geschikte te koop staande horeca object in alle regio’s in heel Nederland. En welke wensen u ook stelt aan het door u beoogde horeca object; wij kunnen u in alle gevallen van dienst zijn bij de aanschaf van het object waarop u uw zinnen heeft gezet. Dat betekent dat we u uitgebreid kunnen informeren over wat de mogelijkheden van het betreffende gebouw zijn. Is er in de toekomst ruimte voor uitbreiding? Zijn er restricties met betrekking tot het gebruik van het object? Hoe ligt het object ten opzicht van gelijkwaardige horecagelegenheden in de buurt? Met andere woorden: hoe zit het met de concurrentie? Wij hebben in elke regio in Nederland een zeer uitgebreid netwerk, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van horecamakelaardij in een bepaalde regio. Wilt u uw horeca te koop zetten? Dan dragen wij zorg voor de verkoop van uw object.

Horeca te koop? Wij denken met u mee over de aankoop

Als horecamakelaar weten wij wat er komt kijken bij de overname van een te koop staand horeca object of een object dat u te koop wilt zetten. Als voormalig horeca-ondernemers hebben wij door de jaren heen als horecamakelaar een groot aanbod van bedrijven, een uitgebreid kandidatenbestand en kennis van de diverse regio’s opgedaan. Met deze ervaring in de branche en onze kennis van de markt ondersteunen wij u van begin tot eind bij de aankoop of verkoop van uw horecabedrijf. Wij denken mee met zowel de koper als de verkoper van een horecaonderneming. Werkt u met compagnons? Dan zorgen wij voor de bemiddelingen en een goede onderlinge verdeling. Kortom: wij leiden elke transactie in goede banen. Daar kunt u van op aan.

Meer dan een alleen horecamakelaar

Bij Tower Horeca kunt u niet alleen terecht voor het te koop zetten of verkopen, huren, verhuren of verpachten van horeca objecten. Wij kunnen u op allerlei gebieden op weg helpen. Voor alles wat betrekking heeft met horeca en met horeca dienstverlening verzorgen wij cursussen en trainingen voor horecamedewerkers op alle niveaus. Ook verzorgen wij managementtrainingen voor de horeca. Denk dan bijvoorbeeld onder andere aan:

   • BHV-cursussen
   • Biertapcursussen
   • Cursussen serveren
   • Cursussen over het maken van een ondernemingsplan
   • Mysterybezoeken met werknemers afleggen

horeca onderneming te koop

Begeleiding, advies en bemiddeling; ook voor starters

Ook voor cursussen en advies over financiële zaken, zoals aangifte en loonadministratie, kunt u terecht bij Tower Horeca. Alle cursussen kunnen we naar uw wensen aanpassen. Wij verzorgen onze trainingen door het hele land. Dus of uw horeca bedrijf nu in Friesland of in Limburg gevestigd is; wij zijn u overal graag van dienst. Op alle vlakken zijn wij meer dan alleen een horecamakelaar. Verder bieden wij speciale starterspakketten voor beginnende horeca ondernemers. Wanneer u voor dit pakket kiest, krijgt u begeleiding vanaf het moment dat u een ondernemingsplan maakt, tot aan het moment dat uw bedrijf één jaar bestaat.

Vrijblijvende offerte aanvragen bij uw horecamakelaar

Staat er horeca te koop waar u interesse in heeft? Of wil u uw zaak te koop zetten? Onze deskundige horecamakelaars nemen u graag alle zorg uit handen. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om u te helpen met de aan- of verkoop van uw horeca object. Bel 06-51663706, stuur een e-mail naar info@towerhoreca.nl of vul ons online contactformulier in.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca