Tower Horeca Bemiddeling & Advies: uw ideale horeca adviesbureau!

Welkom bij adviesbureau Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Bent u op zoek naar een professioneel adviesbureau voor uw bedrijf in de horeca? Dan heeft u met Tower Horeca Bemiddeling & Advies de specialist gevonden die u zoekt! Wij zijn in beginsel een initiatief van verschillende gerenommeerde horecabedrijven. Bij Tower Horeca zijn louter oud-horecaondernemers werkzaam, dus wij weten precies wat er speelt in de markt en wat er komt kijken bij het draaiende houden van een restaurant of een café. Verder vindt u bij ons ‘alles onder één dak’. Dat houdt in dat wij door te bemiddelen tussen koper en verkoper als horecamakelaar fungeren, maar ook kunt u ons inschakelen als adviesbureau. Voor het aanvragen van advies kunt u denken aan de beantwoording van juridische vragen, over hoe u de omzet kunt verhogen, of hoe mooie horecaplannen te vertalen tot een deugdelijk ondernemingsplan. Ten slotte geven wij als horeca adviesbureau trainingen en cursussen aan zowel managers als medewerkers binnen de horeca.

Advies en bemiddeling in koop-, pacht- en huurtrajecten

Tower Horeca is als geen ander geschikt om als horecamakelaar op te treden. Met ons als bemiddelaar bent u er zeker van dat een koop-, pacht- en huurtraject vlotjes verloopt. Desgewenst bieden wij begeleiding voor het gehele traject. Wij weten als ervaren oud-horecaondernemers precies wat hierbij komt kijken. Daarnaast weten we exact hoe u het best kunt inspelen op de trendgevoeligheid van deze markt. Ander pluspunt is dat wij over een uitgebreid netwerk van horeca-uitbaters beschikken. Al bij al hebben we meer dan voldoende expertise om huidige horecaondernemers uitstekend te ondersteunen bij aan- en verkoop, bij het opstarten van een bedrijf en bij het winstgevend houden van een horecazaak. Dit doen we zowel in tijden van voorspoed als in tijden van tegenspoed. Hieronder leest u meer over onze actieve begeleiding.

Te koop aanbieden van uw horecazaak

Bent u momenteel eigenaar van een horecaonderneming, maar wilt u dit overdragen aan een goede opvolger? Als horeca adviesbureau beschikken wij over een dusdanig goed netwerk, dat de kans groot is dat wij deze opvolger voor u vinden. Verder adviseren we u over de totstandkoming van de opvolging en zo nodig bemiddelen we daarbij. Mocht de opvolging moeizaam verlopen, dan kunnen we een bedrijfsdoorlichting bij u uitvoeren. Wellicht blijkt daar dan uit dat het beter is uw bedrijf te koop te zetten. In dat geval kunt u ons gelijk en waardebepaling laten doen, zodat u een reëel advies ontvangt over de verkoopsom die u zou kunnen hanteren. Voor ons is het geen probleem als u met compagnons werkt. Bij de afwikkeling zorgen wij met een degelijke bemiddeling dat de onderlinge verdelingen correct zullen zijn.

Begeleiding voor horecaondernemers

Als horeca adviesbureau kan Tower Horeca u uitstekend actieve begeleiding bieden. Onze medewerkers weten wat er bij het runnen van een horecabedrijf komt kijken en kunnen u tijdens wekelijkse sessies helpen met problemen waar u tegenaan loopt. Denk dan bijvoorbeeld aan:

 • De automatisering van uw bedrijf
 • Het regelen van vergunningen en verzekeringen
 • Het werven en aannemen van nieuw personeel
 • Afspraken maken met leveranciers

horeca adviesbureau

Juridische en fiscale adviezen

Onze adviseurs hebben de benodigde juridische kennis in huis om u op een deskundige manier van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u ons horeca adviesbureau inschakelen voor hulp bij het afsluiten van verzekeringen. Niet alleen voor medewerkers of gasten, maar ook voor het management. Daarnaast weet ons horeca adviesbureau u de juiste fiscale hulp te bieden. Zo kunnen wij u adviseren over hoe u op de kosten van uw administratie kunt besparen en waar u op moet letten bij het inschakelen van een accountantskantoor.

Waarin onderscheidt ons horeca-adviesbureau zich?

De horecamarkt kent voor ons geen geheimen. Daarom weten wij u bij ieder aspect van het horecawezen op een passende manier bij te staan. Gaat u een samenwerking aan met Tower Horeca? Dan profiteert u zeker van de volgende facetten:

 • Het eerste, verkennende gesprek is gratis
 • Wij reageren altijd binnen 48 uur op uw berichten
 • Wij zijn allen voormalig horecaondernemers met veel ervaring in dit vak
 • Communicatie verloopt bij ons laagdrempelig; wij spreken uw taal
 • Groot netwerk: wij hebben vele contacten in de horecawereld en weten precies wat er speelt

horeca adviesbureau

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u behoefte aan adviezen, ondersteuning of bemiddeling bij uw horeca-aangelegenheden? Of heeft u vragen over bepaalde wetten of zit u met een fiscaal probleem? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar 06-51663706, een e-mail sturen naar info@towerhoreca.nl of een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij samen uw bedrijf analyseren, waarna we passende oplossingen zullen bedenken. Goed om te weten is dat het eerste, verkennende gesprek bij Tower Horeca in ieder geval vrijblijvend is. Neem dus snel contact op en maak gebruik van de deskundigheid van ons horeca adviesbureau.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca