klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende

Zet uw restaurant te koop met Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Eigenaar horeca zaak

Zet uw restaurant te koop met Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Bent u eigenaar van een restaurant en wilt u dit te koop te zetten? Zoals u waarschijnlijk weet, komt er bij het kopen en verkopen van een horecaonderneming heel wat kijken. Zo moet de onderneming getaxeerd worden om de verkoopwaarde te bepalen. Hierbij moet u rekening houden met allerlei regels en wetgevingen. Wanneer u uw restaurant te koop wilt zetten, is het ook buitengewoon verstandig hiervoor een horecamakelaar in te schakelen. Voor deze bemiddelende makelaarsfunctie is Tower Horeca Bemiddeling & Advies uitermate geschikt. Wij weten u precies te adviseren over waar u op moet letten bij het verkopen van uw restaurant. Bovendien helpen wij starters op de horecamarkt met het aankopen van bijvoorbeeld een object voor een restaurant en het opzetten en formuleren van gefundeerde ondernemingsplannen. Hieronder leest u er meer over. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.
Advies aan horeca ondernemers op locatie

Advies en bemiddeling in koop-, pacht- en huurtrajecten

Tower Horeca is als horecamakelaar een ideale samenwerkingspartner. Met ons als bemiddelaar weet u zeker dat een huur-, pacht- of kooptraject een soepel verloop zal kennen. Wanneer u daar prijs op stelt, kunnen we u in het volledige traject begeleiden. Het is immers zo dat wij als ervaren voormalige horecaondernemers precies weten welke taken en verplichtingen hieraan verbonden zijn. Verder zijn we ons heel goed bewust van de huidige ontwikkelingen en trends op de horecamarkt. Bovendien kunnen we bogen over een uitgebreid netwerk. Dat houdt in dat als u uw restaurant te koop zet, de kans groot is dat wij u in contact kunnen brengen met een potentiële koper. Andersom is het ook zo dat als u een café te koop zoekt, wij u aan een verkopende partij kunnen koppelen. Met andere woorden: wij beschikken over meer dan genoeg expertise om horecaondernemers uitstekend te ondersteunen bij aankoop en verkoop. Daarnaast kunt u van onze adviezen gebruik maken bij het opstarten van een bedrijf en bij het winstgevend houden van uw onderneming, zowel in goede als slechte tijden.

het succes van uw horecazaak centraal

Wij begrijpen als geen ander hoe multidisciplinair de horeca is en wat u daar allemaal voor in huis moet hebben.

Te koop zetten van uw restaurant

Bent u op dit moment de eigenaar van een restaurant, en wilt u dit op een gedegen wijze overdragen aan een opvolger? Contact opnemen met Tower Horeca is dan zeker zinvol. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waardoor de kans aanzienlijk is dat wij een geschikte opvolger zullen weten te vinden. Gelijktijdig kunnen we u over de opvolging adviseren en indien nodig daarbij als bemiddelaar optreden. Mocht zo’n soepele opvolging niet snel haalbaar blijken te zijn, dan kunnen we ook overgaan op een bedrijfsdoorlichting. Hieruit zou kunnen blijken dat het beter is uw restaurant te koop te zetten. Wij hebben in dat geval een inzichtelijke en effectieve werkwijze waarop wij de waardebepaling van uw restaurant zullen vastleggen. Aan de hand van deze taxatie ontvangt u realistische adviezen over de te hanteren verkoopsom. Goed om te weten is dat het voor ons geen probleem is als u met compagnons werkt. Bij de uiteindelijke afwikkeling bemiddelen we zodanig dat de verdeling zo correct mogelijk is.
Horeca ondernemer

Restaurant te koop in heel Nederland

Als u inderdaad uw restaurant te koop wilt zetten, dan zijn er verschillende redenen dit te doen met Tower Horeca als horecamakelaar. Wij beperken ons bijvoorbeeld niet alleen tot een bepaalde regio, maar we werken met (horeca)ondernemers uit heel Nederland. Verder zijn wij zelf allen voormalig horecaondernemer. Om deze redenen is ons netwerk zo uitgebreid. Los daarvan hebben wij wel degelijk makelaars in dienst die zijn gespecialiseerd in hun eigen regio. Ze hebben de benodigde kennis van de horeca in hun eigen gebied en kunnen u werkelijk alles vertellen over de laatste ontwikkelingen. Ten slotte zijn we gespecialiseerd in taxatie van horecagebouwen.

Juridische en fiscale adviezen

Bij het te koop zetten van een horecagelegenheid als een restaurant, of juist de zoektocht voor de aanschaf van een horecazaak, zou het kunnen dat u in aanraking komt met juridische en fiscale vraagstukken. Vaak zijn dit niet alledaagse problemen. Gelukkig heeft Tower Horeca Bemiddeling & Advies de benodigde juridische kennis in huis om u perfect van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u ons inschakelen voor assistentie bij het afsluiten van verzekeringen. Wat betreft fiscale hulp kan onze hulp betrekking hebben tot de kosten van uw administratie (en hoe daarop te besparen) en waar u op moet letten als u een accountantskantoor inschakelt.

Waarin onderscheidt ons horeca-adviesbureau zich?

Voor Tower Horeca kent de horecabranche geen geheimen. Wij weten u dan ook in alle mogelijke facetten van het horecawezen passend bij te staan. Bovendien profiteert u, als u met ons in zee gaat, altijd van de volgende positieve aspecten:
  • Het eerste, verkennende gesprek is gratis
  • Wij reageren altijd binnen 48 uur op uw berichten
  • Wij zijn allen voormalig horecaondernemers en heb dus veel ervaring in dit vak
  • Communicatie verloopt bij ons laagdrempelig; wij spreken uw taal
  • Groot netwerk: wij hebben vele contacten in de horecawereld en weten precies wat er speelt

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u behoefte aan advies, ondersteuning of bemiddeling bij het te koop zetten van uw restaurant? Of bent u juist voornemens een restaurant te kopen en wilt u meer informatie ontvangen over te koop staande restaurants? Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen uitvinden wat we aan elkaar gaan hebben. Bel 06-51663706, stuur een e-mail naar info@towerhoreca.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Het eerste, verkennende gesprek bij Tower Horeca is van vrijblijvende aard. Neem dus snel contact met ons op en maak gebruik van onze deskundigheid bij het te koop zetten van uw restaurant.

contact opnemen

Voor al uw vragen of een eerste kennismakingsgesprek

Referenties

Vergelijk aanbiedingen