Horeca advies en bemiddeling Nijmegen

Horeca makelaar in Nijmegen

Of u nu op zoek bent naar een horeca pand in Nijmegen of dat u graag een cursus BHV voor uw bedrijf wilt, bij Tower Horeca bent u aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen een horecamakelaar maar wij zijn tevens een adviesbureau voor ondernemers in de horeca. Zo begeleidende wij startende ondernemers en geven wij financieel advies. Daarnaast geven wij nog verschillende trainingen en cursussen. Kortom, wij kunnen u helpen met alles wat er komt kijken bij het runnen van een horecagelegenheid in Nijmegen.

Welke diensten bieden wij?

Tower Horeca werkt samen met horecabedrijven door heel Nederland. Dus ook in Nijmegen kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld trainingen of de verkoop van uw horecagelegenheid.

Nijmegen

Adviesbureau voor de horeca

Bij Tower Horeca kunt u ook terecht wanneer u een adviesbureau nodig heeft. Zo kunnen wij u juridisch of financieel advies geven. Daarnaast kan Tower Horeca u ook helpen bij het opzetten van evenementen of wanneer u van plan bent om veranderingen binnen u bedrijf door te voeren. Daarnaast bieden wij voor starters in de horeca een speciaal begeleidingsprogramma. Dit begint met het op zetten van een ondernemingsplan en loopt door tot het eenjarige jubileum. Wij werken met horecabedrijven door heel Nederland. Of u nu in Nijmegen of Maastricht gevestigd bent, wij helpen u graag.

Jarenlange ervaring als horeca makelaar

Tower Horeca heeft al jarenlang ervaring als horecamakelaar. Wij zijn dan ook bekend met wat er allemaal komt kijken bij de verkoop en aankoop van een horecagelegenheid. Wanneer u uw horecapand te koop zet,  kunnen wij bijvoorbeeld de taxaties regelen. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen wanneer u als ondernemer op zoek bent naar een horecagelegenheid in Nijmegen. Wij werken in verschillende steden in Nederland.

Verschillende cursussen

Bent u op zoek naar een horeca cursus in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden trainingen door heel het land. Daarnaast bieden wij ook trainingen aan op locatie. Bij ons is het mogelijk om verschillende soorten trainingen te combineren. Daarnaast kunnen wij in overleg met u ook de cursussen aan uw wensen aanpassen.

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden van onze diensten in Nijmegen zijn? Wij licht graag in een persoonlijk gesprek onze werkwijze toe.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste gesprek gratis
  • Reageren binnen 48 uur
  • Oud horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot netwerk
  Direct contact


Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button(06) 17 23 45 80