Horecamakelaar

Horecamakelaar door heel Nederland

Wanneer u graag een horecazaak wilt openen is het verstandig aan om een horecamakelaar in te schakelen. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een horecazaak en kunnen u hierdoor niet alleen begeleiden bij de aanschaf van een pand maar u ook adviseren over de inrichting en andere zaken.

Voordelen van een horecamakelaar

Onze horecamakelaar kan u begeleiden bij de verkoop, aankoop en verhuur van een horecagelegenheid. Zo kunnen wij u helpen bij het taxeren van een pand. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat dat u de huur- of verkoopwaarde wilt weten. Wij hebben verschillende makelaars in dienst die allemaal werkzaam zijn in een andere regio. Elke horecamakelaar heeft de juiste kennis en veel contacten in zijn of haar regio. Omdat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in uw gebied kunnen zij u prima adviseren.

Trainingen van een horecamakelaar

Als horecamakelaar verzorgen wij ook diverse cursussen en trainingen voor management en medewerkers in de horeca. Denk hierbij aan:

 • Cursussen over gastvrijheid
 • Training in het tappen van bier
 • Mysterybezoeken met werknemers afleggen

Alle cursussen kunnen naar wens aangepast worden. Wij verzorgen trainingen door het hele land. Dus of uw bedrijf nu in Friesland of in Limburg gevestigd is, wij zijn u graag van dienst.

Horecamakelaar

Meer dan een horecamakelaar

Naast ons werk als horecamakelaar kunt u ook bij ons terecht voor begeleiding en advies. Wij bieden speciale starterspakketten voor beginnende horeca ondernemers. Wanneer u voor dit pakket kiest dan krijgt u begeleiding vanaf het moment dat u een ondernemingsplan maakt tot dat het bedrijf één jaar bestaat. Daarnaast kunnen wij u ook van dienst zijn wanneer u graag advies op economisch of juridisch gebied wilt.

Horecamakelaar, training, juridisch advies & management

Bij onze horecamakelaar vindt u alles wat komt kijken bij het runnen van een horecabedrijf onder één dak. Of het nu gaat om de aankoop van pand, een training voor uw medewerkers of juridisch advies voor het management. Met onze ervaring kunnen wij u met alles wat bij het runnen van een horeca onderneming komt kijken helpen. Neem gelijk contact op met onze horecamakelaar om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht