Horeca advies en bemiddeling Deventer

Alle horeca diensten onder een dak

Wanneer u op zoek bent naar een horecagelegenheid in Deventer, dan bent u bij Tower Horeca aan het juiste adres. Wij hebben als horeca makelaar jarenlange ervaring met de (ver)koop en (ver)huur van horecapanden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor advies, trainingen en cursussen op het gebied van de horeca. Wij bieden een totaalpakket aan diensten aan voor horecaondernemers uit Deventer.

Horeca makelaar met ervaring

Of u nu op zoek bent naar een horecapand in Deventer of dat u graag uw horeca te koop wilt zetten in Deventer, bij Tower Horeca bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van horeca makelaardij. Wij kunnen u dus precies adviseren over wat er allemaal komt kijken bij de koop of verkoop van een pand. Tevens kunt ook bij ons terecht wanneer een horecabedrijf wilt huren of verhuren.

Deventer

Begeleiding voor ondernemers

Tower Horeca is meer dan alleen een horecamakelaar. Eén van onze andere diensten is dat wij ondernemers in de horeca van A tot Z begeleiden. Dit kan zijn op het gebied van o.a.:

 • Het doen van BTW-aangifte en jaarrekeningen opmaken.
 • Het regelen van vergunningen.
 • Het afsluiten van verzekeringen.

Maar wij kunnen u op veel meer gebieden advies geven en begeleiden. We werken met horeca ondernemingen door heel het land. Of u in Deventer een horecabedrijf runt of in Rotterdam, wij zijn u, als adviesbureau, graag van dienst.

Taxaties door onze horecamakelaar

Wilt u graag de waarde van uw horecabedrijf in Deventer weten? Ook dan kunt u bij Tower Horeca terecht voor de taxatie van een horecaonderneming. Als u uw horeca gelegenheid te koop of te huur wilt aanbieden kan onze taxateur de koop- of huurwaarde van het pand berekenen. De taxateur brengt de bouwkundige situatie van uw pand in beeld en beoordeelt ook het bedrijfsconcept. Daarna wordt ook een bedrijfseconomische analyse gemaakt. Hier uit wordt de waarde van onderneming bepaald.

Horecagelegenheden door heel Nederland

Tower Horeca werkt door heel Nederland. Als u een horecaonderneming in Deventer wilt starten, kunt u bij ons het juiste pand vinden. Hetzelfde geldt voor de trainingen en cursussen die wij bieden. Wilt u voor de werknemers van uw bedrijf in Deventer graag een cursus over gastvrijheid? Dan kunnen wij deze voor u verzorgen. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca