Horeca advies en bemiddeling Overijssel

Makelaar voor de horeca in Overijssel

Bent u op zoek naar een horecamakelaar in Overijssel? Dan bent u bij Tower Horeca aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de horeca makelaardij weten wij precies wat er komt kijken bij de koop en verkoop of huur en verhuur van een pand. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende cursussen en ook voor advies kunt u bij ons terecht. Uiteraard kunt ook van onze diensten gebruik maken wanneer uw bedrijf in Overijssel gevestigd is. Wij werken namelijk met horeca ondernemingen door heel Nederland. Dus ook wanneer u in Overijssel gevestigd bent, zijn wij u graag van dienst.

Horeca makelaardij

Tower Horeca is een horeca makelaar met jarenlange ervaring op het gebied van de verkoop en koop van horeca gelegenheden. Zo kunnen wij u helpen wanneer u bijvoorbeeld u horeca pand in Overijssel te koop wilt zetten. Op onze website vindt u een ruim aanbod aan horecapanden. Ook in Overijssel hebben wij verschillende horeca te koop en te huur staan. Ook wanneer u uw huidige horecagelegenheid in Overijssel te koop of te huur wilt zetten bent u bij Tower Horeca aan het juiste adres.

Diverse trainingen

Bent u op zoek naar een horeca training in Overijssel? Ook dan kunt u terecht bij Tower Horeca. Wij verzorgen verschillende cursussen voor zowel medewerkers als management in de horeca. Omdat deze trainingen praktijkgericht zijn, kunt u de opgedane kennis gelijk in de praktijk toepassen. Een van de cursussen die wij bieden is bierkennis en tappen. Tijdens deze cursus leert u niet alleen alles over hoe het perfecte biertje kunt tappen maar ook leert u alles over de verschillende bieren.

Horeca Overijssel

Andere cursussen die wij verzorgen zijn o.a.:

 • Verschillend BHV trainingen
 • Gastvrijheid cursus
 • Mysterybezoeken
 • Cursussen over serveren

Wij verzorgen verschillende cursussen en trainingen door het hele land. Dus ook wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een horeca training in Overijssel, dan helpen wij u hier graag mee.

Hulp en advies

Wij werken namelijk ook als adviesbureau voor de horeca. Zo kunnen wij u op financieel gebied assisteren door bijvoorbeeld hulp te bieden bij administratieve taken. Daarnaast kunnen wij u als ondernemer in Overijssel begeleiden bij verschillende werkzaamheden. Wij kunnen u daarnaast advies geven over hoe u bijvoorbeeld kosten kunt besparen of over hoe u de automatisering van uw bedrijf het beste aan kunt pakken. Wij hebben veel ervaring en kennis van de horeca in Overijssel en kennen veel ondernemers in deze provincie. Wanneer u hier een horecaonderneming wilt starten kunt u dus het beste bij Tower Horeca advies aanvragen.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca