Horecamakelaar nodig in Oss? Tower Horeca is uw expert!

Welkom bij horecamakelaar Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Heeft u in of nabij Oss hulp nodig van een horecamakelaar voor het (ver)kopen van een restaurant of cafe? Of wilt u in Oss een horecazaak openen, maar weet u niet precies hoe u uw goede ideeën kunt omzetten tot een perspectiefrijk ondernemingsplan? Voor advies over alle soorten horecaplannen kunt u uitstekend terecht bij Tower Horeca Bemiddeling & Advies. Met Tower Horeca als horecamakelaar komt u snel tot zaken. Bovendien kunt u onze expertise inschakelen als u professioneel begeleid wilt worden in de bedrijfsvoering. Kortom: Tower Horeca is een ideale partner voor al uw horeca-aangelegenheden in en rondom Oss.

Advies en bemiddeling in koop-, pacht- en huurtrajecten

Als het gaat om advies en bemiddeling in koop-, pacht- en huurtrajecten, dan bent u bij Tower Horeca aan het juiste adres. Desgewenst begeleiden wij u door het volledige traject. Door onze ervaring en vakbekwaamheid hebben wij een uitstekend inzicht in wat hierbij komt kijken. Bovendien weten wij als voormalig horecaondernemers als geen ander hoe trendgevoelig de horecabranche is. Maar ook beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk (bestaande uit onder andere vele horecazaken en -eigenaren in Oss en omgeving), dat wij graag voor u zouden inzetten. Al bij al bieden wij horecaondernemers professionele ondersteuning bij aan- en verkoop, bij het opstarten van een bedrijf en bij het operationeel en winstgevend houden van een onderneming. Dit doen we in goede en minder goede tijden.

horecamakelaar oss

Het te koop zetten van uw horecazaak in Oss

Bent u eigenaar van een horecazaak in of nabij Oss en zoekt u daarvoor een geschikte opvolger? Dan helpen wij bij Tower Horeca u deze opvolger te vinden. Wij adviseren u hoe dit aan te pakken en bemiddelen eventueel bij de opvolging. Het zou ook kunnen dat wij een bedrijfsdoorlichting uitvoeren. Wellicht blijkt daar vervolgens uit dat het beter is uw restaurant of café te koop te zetten. U kunt ons dan ook een waardebepaling laten doen, zodat we u over de hoogte van een verkoopsom kunnen adviseren. En als u met compagnons werkt, dan adviseren en bemiddelen we meteen ook bij de afwikkeling en de onderlinge verdelingen.

Profiteer van het vakmanschap van ons horeca-adviesbureau

Tower Horeca beschikt over een zeer goede kennis van de horecamarkt van Oss en omgeving. Bij alle aspecten van het horecawezen weten wij u daarom uitstekend bij te staan. Wanneer u met ons in zee gaat, profiteert u bovendien in ieder geval van de volgende facetten:

 • Het eerste, verkennende gesprek is gratis
 • Wij reageren altijd binnen 48 uur op uw berichten
 • Wij zijn allen voormalig horecaondernemers en heb dus veel ervaring in dit vak
 • Communicatie verloopt bij ons laagdrempelig; wij spreken uw taal
 • Groot netwerk: wij hebben vele contacten in de horecawereld en weten precies wat er speelt

horecaonderneming oss

Contact opnemen met Tower Horeca

Wenst u advies, bemiddeling of ondersteuning bij uw horecazaken in of rondom Oss? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 06-51663706, stuur een e-mail naar info@towerhoreca.nl of vul ons online contactformulier in. Vervolgens plannen we wellicht snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna kunnen wij van Tower Horeca Bemiddeling & Advies u snel vertellen op welke manier we u en uw horecazaak in of nabij Oss precies verder kunnen helpen.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca