Tower Horeca Bemiddeling & Advies in Hengelo

Horecazaak starten of verkopen in Hengelo? Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Wilt u een horecazaak starten Hengelo of omgeving. Bij Tower Horeca komt u snel tot zaken. Heeft u een goed horecaplan en wilt u uw eerste horecazaak openen? Wilt u iets anders doen met uw horecaonderneming, maar weet u niet goed wat? Heeft u een vernieuwend en verfrissend idee voor een horecazaak in Hengelo, maar ontbreekt het u nog aan een gedegen ondernemingsplan? U voelt dat er meer rendement te halen valt uit uw onderneming, maar u weet niet goed in welke richting u verder moet zoeken? Op al deze vragen kunnen wij u een antwoord geven. Tower Horeca Bemiddeling & Advies is een horeca makelaar en horeca adviesbureau dat zich richt op enthousiaste en gemotiveerde ondernemers die zaken willen doen in Hengelo.

Adviseur en bemiddelaar in koop-, pacht- en huurtrajecten in Hengelo

Tower Horeca is uw adviseur en bemiddelaar in koop-, pacht- en huurtrajecten voor startende en doorgewinterde horeca ondernemers in Hengelo. Wij begeleiden u door alle trajecten. Door onze jarenlange ervaring in de regio Hengelo hebben wij krachtig en praktisch inzicht in wat hier bij komt kijken. Wij weten wat er speelt en weten dan ook als geen ander dat de horecabranche een trend- en conjunctuurgevoelige branche is. Bovendien worden wij gevoed door alle kennis en ervaring die ons zeer grote netwerk met ons deelt. Dat netwerk zetten wij graag voor u in. Zo weet u dat u als horecaondernemer met Tower Horeca een betrouwbare partner heeft voor alle koop-, pacht- en huurtrajecten in Hengelo. Wij ondersteunen mensen met hart voor de horeca, in goede en in minder goede tijden.

Horecapand Brink 5 te Hengelo

Verpachten, verhuren, verkopen van uw horecazaak in Hengelo

Bent u op zoek naar een opvolger voor uw café of restaurant in Hengelo? Een zaak die u met bloed, zweet en tranen heeft opgebouwd, verdient een waardige opvolger die uw goede werk voortzet. Wij helpen u deze opvolger te vinden en adviseren u hoe dit traject aan te pakken. Daar staat u dus nooit alleen in. Misschien komen we samen tot de conclusie dat het verhuren van uw horecaonderneming voorlopig de meest verstandige optie is. Wij kunnen voor u een waardebepaling doen en u over een huursom adviseren.

Alle aspecten van de horeca in Hengelo

Tower Horeca Bemiddeling & Advies kent de horecamarkt in Hengelo als geen ander. U kunt er dus op rekenen dat wij u altijd met advies en bemiddeling kunnen bijstaan over alles wat bij een horeca onderneming komt kijken. Maak gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek met ons. Wij:

 • Reageren binnen 48 uur; bellen of mailen geen probleem
 • Zijn voormalig horeca ondernemers met volop ervaring
 • Zijn laagdrempelig, wij spreken uw taal!
 • Hebben een groot netwerk; maak er gebruik van

Café Murphy´s Law Hengelo

Contact opnemen met Tower Horeca

Wilt u advies of ondersteuning over horecazaken in Hengelo? Wij informeren u graag over wat we voor u kunnen betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak met een van onze adviseurs/bemiddelaars. U kunt contact opnemen via het contactformulier. Bel dan 06-17 23 45 80 of mail naar info@towerhoreca.nl.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca