Horecamakelaar nodig in Den Bosch? Tower Horeca is uw expert!

Welkom bij horecamakelaar Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Heeft u voor het (ver)kopen van een restaurant of café in of nabij Den Bosch behoefte aan bemiddeling van een professionele horecamakelaar? Of bent u van plan in Den Bosch een horecazaak te openen, maar twijfelt u nog hoe u uw mooie plannen zult vertalen in een degelijk ondernemingsplan? Voor adviezen over alle soorten horecaplannen bent u aan het juiste adres bij Tower Horeca Bemiddeling & Advies. Met ons als horecamakelaar boekt u snel progressie. Verder komt onze expertise uitstekend van pas als u begeleid wilt worden in de bedrijfsvoering van uw bestaande onderneming. Voor al uw horeca-aangelegenheden in en nabij Den Bosch is Tower Horeca dus een ideale partner.

Advies en bemiddeling in koop-, pacht- en huurtrajecten

Voor advies en bemiddeling in een koop-, pacht- en/of huurtraject, zult u er zelfverzekerd bij zitten met Tower Horeca als partner. Als u wilt, begeleiden wij u door het totale traject. Dankzij onze ervaring en vakbekwaamheid weten wij als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Daarnaast hebben wij, als voormalig horecaondernemers, een uitstekend inzicht in de trendgevoeligheid van deze branche. Verder kunnen we bogen over een omvangrijk netwerk aan horeca-uitbaters en -objecten in Den Bosch en omgeving. Al bij al zetten wij deze kwaliteiten graag in om horecaondernemers te ondersteunen bij aan- en verkoop, bij het opstarten van een onderneming en bij het operationeel en rendabel houden van een bedrijf, zowel in goede als in zware tijden.

horeca onderneming den bosch

Te koop zetten van uw horecazaak in Den Bosch

Bent u de eigenaar van een horecabedrijf in of bij Den Bosch en wilt u dit overdragen aan een capabele opvolger? Tower Horeca helpt u deze opvolger te vinden. Wij adviseren u over de aanpak en bemiddelen bij de opvolging. Zo nodig voeren we bij u een bedrijfsdoorlichting uit. Vervolgens zou het kunnen dat het een beter idee lijkt om uw café of restaurant te koop te zetten. Wanneer u in dat geval een waardebepaling laat verrichten door Tower Horeca, dan heeft u gelijk een reëel advies over de te hanteren verkoopsom. Werkt u met compagnons? Geen probleem, want dan bemiddelen we ook bij de afwikkeling van de onderlinge verdelingen.

Waarin onderscheidt ons horeca-adviesbureau zich?

De horecamarkt in het algemeen, maar ook die van Den Bosch en omstreken in het bijzonder, kent voor ons geen geheimen. Daarom weten wij u bij elk facet van het horecabestaan uitstekend te ondersteunen. Indien u met ons de samenwerking aangaat, profiteert u hoe dan ook van de volgende aspecten:

 • Het eerste, verkennende gesprek is gratis
 • Wij reageren altijd binnen 48 uur op uw berichten
 • Wij zijn allen voormalig horecaondernemers en heb dus veel ervaring in dit vak
 • Communicatie verloopt bij ons laagdrempelig; wij spreken uw taal
 • Groot netwerk: wij hebben vele contacten in de horecawereld en weten precies wat er speelt

horeca den bosch

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heeft u behoefte aan advies, bemiddeling of ondersteuning bij uw horecazaken in Den Bosch? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06-51663706. U kunt ook een bericht sturen via ons online contactformulier of per e-mail: info@towerhoreca.nl. Wie weet plannen we dan al snel een verkennend, en vrijblijvend, gesprek. Wellicht kunnen we u tijdens deze kennismaking al vertellen hoe we van plan zijn u en uw horecaonderneming in Den Bosch verder te helpen.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca