Tower Horeca Bemiddeling & Advies in Assen

Horeca onderneming starten, huren, verkopen in Assen? Tower Horeca Bemiddeling & Advies

Heeft u plannen voor het starten van een café of restaurant in Assen. Of wilt u juist uw bestaande onderneming verkopen of verhuren in het centrum van Assen, of daarbuiten? Of heeft u andere horeca plannen? Bij Tower Horeca komt u snel tot zaken! U kunt met allerlei kwesties bij ons terecht. Wilt u het roer omgooien in uw horecazaak, maar twijfelt u nog of het economisch haalbaar is? Heeft u een vernieuwend en verfrissend idee voor die ene horecazaak die Assen nog mist, maar ontbreekt het u nog aan een gedegen ondernemingsplan? Heeft u het gevoel dat u meer rendement kunt halen uit uw onderneming, maar weet u niet goed wat daar allemaal bij komt kijken? Wij kunnen u in alle gevallen met raad en daad bijstaan. Tower Horeca Bemiddeling & Advies is een horeca makelaar en horeca adviesbureau. Wij richten ons op enthousiaste en gemotiveerde ondernemers met hart voor de horeca in Assen.

Advies en bemiddeling bij verkoop-, pacht- en huurtrajecten in Assen

Tower Horeca is uw adviseur en bemiddelaar in koop-, pacht- en huurtrajecten voor alle horecaondernemers in Assen. Wij begeleiden en adviseren u in alle horeca gerelateerde trajecten. Wij zijn al jarenlang actief in Assen en omgeving als advies- en bemiddelingsbureau. De kennis van deze noordelijke regio geeft ons een krachtig en praktisch inzicht in wat zich in de omgeving afspeelt. Uiteraard weten wij ook als geen ander dat de horeca zeer trendgevoelig is. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche. Bovendien beschikken wij over een zeer groot netwerk dat ons voedt met uitgebreide kennis en ervaring. Dat netwerk zetten wij graag voor u in. Zo weet u zeker dat u als horecaondernemer in Assen een betrouwbare partner aan Tower Horeca heeft voor alle koop-, pacht- en huurtrajecten in Assen.

koffie in assen

Continuïteit van uw horecazaak in Assen

Ook voor de verkoop of de verhuur van uw café of restaurant in Assen is Tower Horeca de juiste partner voor u. Wij weten dat uw zaak, die u met bloed, zweet en tranen heeft opgebouwd, een waardige opvolger verdient die uw goede werk voortzet. Wij helpen u deze opvolger te vinden, en wij adviseren u tijdens het hele traject.

Doorgewinterd in de horeca in Assen

Tower Horeca Bemiddeling & Advies is al jarenlang actief in de horecamarkt in Assen en Noord-Nederland. U kunt er dus op rekenen dat wij u altijd met advies en bemiddeling kunnen bijstaan over alles wat met horeca en horeca ondernemingen te maken heeft in deze regio. Maak daarom gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek met ons. Wij

 • Reageren binnen 48 uur; bellen of mailen is geen probleem
 • Zijn voormalig horeca ondernemers met volop ervaring
 • Zijn laagdrempelig, wij spreken uw taal!
 • Hebben een groot netwerk; profiteer hiervan

Casco horecaruimte Korenmarkt Arnhem

Contact opnemen met Tower Horeca

Wij weten zeker dat wij u van dienst kunnen zijn op het gebied van ondersteuning over horecazaken in Assen. Wij vertellen u graag over wat we voor u kunnen betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs/bemiddelaars. U kunt contact opnemen via het contactformulier. Bel dan 06-17 23 45 80 of mail naar info@towerhoreca.nl.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca