Coaching

Laat u coachen door ervaren horeca ondernemers

Tower Horeca kan u op verschillende gebieden ondersteunen. Zo kunnen wij u, waar nodig, voorzien van coaching. Alle adviseurs van Tower Horeca zijn zelf horeca ondernemer geweest. Met een team van verschillende specialisten hebben we voor ieder vraagstuk een passende specialist.

Ondersteuning in administratie

Afhankelijk van de mate waarin u ondersteuning wenst, nemen wij de administratie door. Het bankboek en het kasboek moeten juist  en volledig zijn, zodat uzelf altijd volledig inzicht heeft en zodat u het zo kant en klaar mogelijk kan aanleveren bij een accountant en/of boekhouder.

Bespreken cijfers (marges, omzet, kosten)

Eén keer in de maand bespreken we de cijfers, daarbij letten wij op de kengetallen en financiële verhoudingen. We bespreken ze niet alleen, maar maken ook een plan van aanpak om verbeteringen door te voeren. Daarbij wijzen wij u op fiscale voordelen en mogelijkheden om te digitaliseren.

coaching

Reflectie en coaching

Wie wilt u zijn als ondernemer en wat vindt u belangrijk om als bedrijf uit te stralen? Niet zelden komt de visie niet overeen met de praktijk. Hoe dat komt en wat u daaraan kan, daar kunnen we u mee helpen.

Investeringen

Soms is investeren een uitstekende keuze, soms bent u te vroeg met een investering of kunt u het beter helemaal niet doen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren welke stappen de juiste zijn om te zetten.

Goed ondernemerschap vraagt veel van iemand. Op verschillende disciplines moet u uitblinken; gastvrijheid, leiderschap, financieel inzicht, gedisciplineerd zijn, praktisch handig, goed kunnen plannen en overzicht houden. Dit is slechts een greep uit alles wat u in huis moet hebben. Niet zo gek als u een keer vastloopt en graag eens wilt sparren over het ondernemerschap. Bij Tower Horeca Advies werken alleen oud-horeca ondernemers die precies weten waar u het over heeft. Neem gerust contact op om te kijken of we u kunnen helpen.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca