Referenties

Wat vinden anderen van Tower Horeca?

Op deze pagina vindt u een aantal recensies van ondernemers die Tower Horeca in het verleden heeft geholpen.

Sterrebosch en Cafe De Arend

Tower Horeca betekent voor mij een vertrouwde gesprekspartner om grip te houden op mijn visie en strategie. Ik ben nu aan mijn 15e jaar bezig binnen ons familie bedrijf. In het begin ondersteunde zij mij in de ontwikkeling van mijn ondernemers vaardigheden en de gesprekken met de vorige generatie. De rationele en heldere blik met daarbij de ervaring gaf vaak de steun en vertrouwen bij emotionele beslissingen.

De afgelopen jaren was het een roerige tijd, zowel privé en zakelijk. Bij mijn tijdelijke volledige uitval hebben mijn vaste medewerkers de steun gehad van Tower Horeca als oor en oog van het MT en had ik zelfs het gevoel dat ik volledig op de hoogte was terwijl ik ver naast de zijlijn stond.
Al met al een partner om zuinig op te zijn die voor je klaar staat in goede en slechte tijden.

Geert Sanders jr.
Sterrebosch en Cafe De Arend in Wijchen

Lunchcafé De Gouden Leeuw in Druten

Toen wij de kans kregen om het familiebedrijf na 53 jaar door omstandigheden stel op sprong over te nemen, hadden wij sterk behoefte aan richting. Zonder Joost Meier van Tower Horeca hadden wij nooit zo snel een weloverwogen keuze konden maken, die leidde tot een kickstart van De Gouden Leeuw 2.0. Met de juiste tools en intensieve – duidelijke – gesprekken in het begin, wisten wij het eerste kwartaal al beter te draaien dan ooit. Administratie, leverancierselectie, inkoopkeuzes, menu, investeringen, verbouwingen en personeelsmanagement, door de specialisatie en ruime ervaring van Tower Horeca kun je op elk vlak van ze leren. Dit met ruimte voor eigen inbreng, want met Joost leer je zelf te denken en de consequenties te overzien.

Nu, bijna twee jaar na dato, levert het periodiek sparren met Joost vruchtbare ideeën op en houdt het ons scherp. Doordat hij van een afstand meekijkt heeft hij een paraplu overzicht. Iets waar, in een zaak die elke dag open is, weleens een hulplijn bij nodig hebt.

Als je op zoek bent naar een zachte heelmeester, zou ik vooral verder zoeken. Als je gaat voor optimaal resultaat in een zo kort mogelijke tijd, waarbij direct gezegd wordt waar het op staat én je volledig jezelf kunt blijven, heb je hier je match gevonden!

Succes, the only way is up!

Boy de Swart en Tom Lamers | 2017 – heden

Tabaksplant Nijmegen

Wij werken met ons bedrijf inmiddels alweer een aantal jaren samen met  Tower Horeca Bemiddeling & Advies. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Onze contactpersoon is Joost Meier. Joost ondersteunt je in je werk waar jij het even niet meer goed weet. Dat kan zijn financieel, op de werkvloer of bijv. met de administratie. Hij zorgt ervoor dat je de dingen ook vanuit een andere hoek gaat zien en niet vastgeroest blijft zitten in een bepaald werkpatroon. Waar Joost erg scherp op is en waar het ook eindelijk om gaat zijn de cijfers. Hij maakt inzichtelijk waar het financieel gezien beter kan.

Soms heb je van buitenaf iemand nodig die je net dat zetje geeft om bepaalde beslissingen te nemen waar je al jaren over tobt. Natuurlijk brengt dit extra kosten met zich mee, maar die worden zeker terug verdiend. Joost heeft horeca ervaring en dat is een must, hij bekijkt een situatie vanuit de praktijk en dat is voor ons heel belangrijk. Praktijk en theorie in de horeca gaan zeker niet altijd samen. Je hebt toch met mensen te maken. Joost is een “mensen mens”. Blijft altijd met je mee denken en hij let vooral ook op de kleine details. Kortom Joost is een prettig persoon om mee samen te werken, eerlijk, duidelijk en oprecht.

Gerrie | 2014 – heden

Het Kantongerecht in Boxmeer

‘Zorgen uit handen’

Tower Horeca, heeft ons, tijdens het gehele proces als startende horecaondernemer, veel kosten en zorgen bespaard. Zowel hun professionaliteit als ervaring heeft ons erg geholpen. Naast deskundig advies, is vooral de persoonlijke aanpak en extreme flexibiliteit een schakel van onschatbare waarde gebleken. Dank je wel Myrthe en Joost, samen met Tower Horeca staan we sterker.

G. Weijers | 2018

De Reuvershoeve in Brummen

Wij doen als familiebedrijf al jaren zaken met Tower Horeca. Een professionele en integere gesprekspartner waar je op het gebied van eenvoudige alledaagse tot beleidsbepalende ondernemersvraagstukken bij terecht kunt! De heer Meier toont niet alleen zakelijk belangstelling maar is ook oprecht geïnteresseerd in de persoon achter de ondernemer! Dit maakt hem een zeer prettige en volwaardige gesprekspartner op alle niveaus! Wij hopen nog lang van de diensten van Tower Horeca en de heer Meier gebruik te kunnen maken!   

Wouter Westdijk | 2014 – heden

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca