Ik zoek een opvolger

Op zoek naar een opvolger voor uw horeca zaak?

Tower Horeca helpt met het vinden van een geschikte opvolger. Daarnaast kunnen we u voorzien van advies en denken we met u mee. Wilt u graag meer weten over wat Tower Horeca voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Waardebepaling

U wil verkennen of verkopen een optie voor u is. Hoe weet u of dit het juiste moment is en wat voor een verkoopsom u kan vragen? Hoe zit het met verdelingen onder compagnons? Wij hebben een manier om een zeer inzichtelijke en gedegen waardebepaling te maken.

Verpacht, verhuren, verkopen?

In hoeverre wilt u betrokken blijven en wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden? We kunnen alle vormen doornemen en u tot en met het ondertekenen van de overeenkomst begeleiden door het traject heen.

Contact opnemen met Tower Horeca

Wilt u graag meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen en een afspraak maken met een van onze adviseurs/bemiddelaars. We vertellen u dan alles over wat we voor u kunnen betekenen. Contact opnemen kan via het contactformulier. U kunt ook bellen of mailen naar info@towerhoreca.nl.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca