Nieuw in de verhuur: Casco horecaruimte ( voormalig Streetcafé)

Nieuw in de verhuur: Casco horecaruimte ( voormalig Streetcafé)

Posted by Melanie Vos on september 13, 2023
| 0

Te huur aangeboden:

Namens onze opdrachtgever, mogen wij het Jansplein 52-d aanbieden. Een casco horecaruimte (voormalig Streetcafé) op een uitstekende locatie. Het opleverniveau van het object kan afwijken t.o.v. de foto’s in deze presentatie

Ligging:
Het object is gelegen aan de Jansplein 52-d, een van de straten die de verbinding maakt tussen het winkel gebied  en het uitgaans gebied, in het centrum van Arnhem. Het object ligt in een straat met een groot diversiteit van horeca bedrijven ( met de nadruk op de maaltijd verstrekkende horeca). De laatste ondernemer had hier een café bedrijf gevestigd, maar is ook zeker geschikt voor andere horeca formules (dit geniet ook de voorkeur van verhuurder). Het winkelgebied van Arnhem is per voet goed te bereiken net zoals het openbaar vervoer ( NS station Arnhem Centraal (ca. 100 meter), het busstation).  In het centrum van Arnhem worden er veel evenementen georganiseerd, mede hierdoor komen er veel dagjes mensen en toeristen naar het centrum van Arnhem.

Bereikbaarheid:
Auto
Het object is met de auto goed te bereiken. Autowegen A325 en A12 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Parkeren kan o.a. in parkeergarage Arnhem Centraal, Parkeergarage Musis of omliggende plekken op straat.

Openbaar vervoer
Het bus- en treinstation Arnhem Centraal liggen op korte afstand van het pand, waardoor het uitstekend te bereiken is met het openbaar vervoer.

Conditie:

Huurprijs:          21.000,- p/j.
Huurkorting:     Verhuurder is genegen om een ingroeihuur aan te bieden.
Sleutelgeld:       n.v.t.
Huurtermijn:     5 + 5 jaar.
Zekerheid:         waarborgsom.

 • De kracht van Tower Horeca

  • Eerste adviesgesprek gratis
  • Echte horeca ondernemers
  • We spreken dezelfde taal
  • Groot horeca netwerk

   Direct contact


  Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

  (06) 17 23 45 80
  Copyright 2023 - Tower Horeca