Zalencentrum “De Herberg” te Gendt

Nijmeegsestraat 6, ,
Toevoegen aan favorieten
Verkocht

Tussen Nijmegen en Arnhem ligt de gemeente Lingewaard (45.000 inw.) met daarin Gendt (7.200 inw.). Een dorp met stadsrechten, waar toerisme en tradities als de kersenfeesten, schuttersfeesten en de paardenmarkt voor een gezellige drukte zorgen. Naast de kerk ligt dit prachtige horecapand, waar ruim 100 jaar horeca is geëxploiteerd. De huidige eigenaren hebben het bedrijf de laatste 45 jaar met veel plezier opgebouwd tot een alom bekend zalencentrum. Nu is het tijd voor een welverdiend pensioen en om het stokje over te dragen.

Het bedrijf is volledig ingericht als zalencentrum en van alle gemakken voorzien. De nostalgische uitstraling van het goed onderhouden pand is ook terug te vinden in het interieur.

Er is een caféruimte van 90 m² welke gekoppeld kan worden aan de grote zaal van 196 m². Verder is er nog een kleine zaal van 74 m² en een vergaderzaal op de eerste etage. Ook de geluidsisolatie is dik in orde. Maar het pand leent zich voor meer vormen van horeca. Wie denkt aan een (grootschalig) buffetrestaurant, kan hier ook perfect uit de voeten. De keuken van ruim 50 m² is zeer compleet. De ruime bovenetage kan verdeeld worden in twee bedrijfswoningen of juist een woning met Bed & Breakfast. Ook het terras van 380 m² biedt nog vele mogelijkheden. Kortom volop mogelijkheden voor de echte ondernemer. Kijk ook eens op de uitgebreide website www.deherberggendt.nl voor een indruk van het bedrijf.

*Verhuur/verkoop van dit object vindt plaats in collegiale bemiddeling met Hormax Horecamakelaars.

Adres: Nijmeegsestraat 6
Stad:
Provincie:
Postcode: 6691 CN
Land: Nederland
Property Id : 5723
Referentiecode: J6
Huurprijs Per Jaar: Op aanvraag
Vraagprijs Bedrijfsovername : Op aanvraag
Vraagprijs Onroerend Goed: €645.000,00
Omzetindicatie : Op aanvraag
Type Horeca: Cafe-bar, zalen/partycentrum, aanvullende horeca
Welstandsklasse: A1
Ligging: Stadscentrum-dorpskern
Conditie Binnen: Goed
Conditie Buiten: Goed
Aantal Ruimtes: 7
Aantal Verdiepingen: 2
Horecaoppervlakte : 510 m2
Terrasoppervlakte : 350 m2
Parkeerplaats
Terras
Bovenwoning
Mijn informatie

Joost Meier

Advies, bemiddeling en financiën

Contact mij

 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht