Partycentrum The Longhorn in Wijhe ter overname VERKOCHT !!

Langstraat 19, ,
Toevoegen aan favorieten

THE LONGHORN  Langstraat 19 – WIJHE

Tower Horeca biedt het partycentrum ter overname aan gelegen aan een sfeervolle winkelstraat, tussen de steden Zwolle, Deventer en Raalte. Gevestigd in een kenmerkend karakteristiek pand met mooie frontbreedte. Het pand ligt in de buurt van grote parkeerplaats (vrij parkeren) en omringd door winkelketens.

Gezien de ligging, de indeling van de zalen en de karakteristieke eigenschappen van het pand is dit object uitermate geschikt voor voor verschillende concepten. Het interieur verkeerd in prima staat, in algemene zin up to date en turn key over te nemen. De indeling van het pand maakt het ook mogelijk om diverse concepten te combineren.

HET BEDRIJFSCONCEPT

Bedrijfspand

 Het karakteristieke exterieur voorzien van sfeervol terras is ook binnen consequent doorgevoerd. De buitenkant is enkele jaren terug volledig geschilderd en prominent aanwezig in de winkelstraat. Het interieur is kenmerkend door de eigentijdse stijl, voorzien van hoog plafond met beschilderde balken.

De aanwezige inventaris is compleet. Zowel geschikt voor brasserie, restaurant of voor feesten en partijen. Het pand heeft twee ingangen en diverse zaalopstellingen zijn mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om concepten te combineren en zijn er diverse opstellingen mogelijk.

Afhankelijk van de opstelling biedt de voorzaal plaats aan 60 personen. De metrage van de voorzaal bedraagt ca. 100m². De baropstelling voor is in u-vorm centraal geplaatst en heeft directe verbinding met keuken/spoelkeuken. Middels openslaande deuren zijn er mogelijkheden het terras te betrekken bij de voorzaal en het verkoopoppervlak te vergroten.

Hoofdzakelijk is deze zaal in gebruik voor feesten en partijen, maar in turn-key te gebruiken als brasserie of restaurant. Alle apparatuur is hiervoor aanwezig.

Vanaf de zij-ingang is er mogelijkheid de achterzaal te betreden. De achterzaal heeft een groot oppervlak, maar zo ingericht dat de opstelling te allen tijde sfeervol is. De metrage bedraag 280 m², is voorzien van vaste baropstelling, vast podium en uitzicht op de patio. Door het hoge plafond heeft het een goede akoestiek. De inrichting is eigentijds te noemen en heeft zowel landelijk als industriële invloeden.

Denkbaar is om van de bovenverdieping een personeelswoning te creëren. Op moment enkel in gebruik voor opslag en omkleedruimte.

Gevelbreed staat er een prachtig zon gelegen terras tussen de andere horecaterrassen . Het terras kunnen circa 60 zitplaatsen gerealiseerd worden. Door drie grote uitvalschermen kan het geheel overkapt worden. De metrage bedraagt ca. 80 m²

De toiletgroepen zijn in keurige staat. De heren beschikken over 5 urinoirs, een toilet en wasmeubel. De dames beschikken over 3 toiletten en wasmeubel.

De koude keuken is voorzien van lange werkbank en in combinatie met grote koel- en vriescel ideaal voor de bereiding van buffetten en/of cateringactiviteiten. De metrage van deze ruimte bedraagt ca. 30 m².

De keuken met aangrenzend spoelkeuken is centraal gelegen, waardoor goed bereikbaar vanuit de diverse zalen. De keuken heeft een metrage van ca. 24 m² en is uitgerust met diverse benodigde apparatuur.  De spoelkeuken heeft een oppervlak van ca. 12 m².

 Openingstijden

 Het concept is momenteel gebaseerd op vergaderingen, feesten en partijen in besloten kring en op afspraak. Tijden en dagen zijn afhankelijk van de geboekte partijen.

Verplichtingen

 • Enkele parttime arbeidskrachten;
 • Drank verplichting;
 • Geen leasecontracten;
 • Geen automaten verplichtingen. 

Metrage:

Keuken 21 m²

Koude keuken 25 m²

Spoelkeuken 12 m²

Totale verkoopoppervlak binnen 380 m²

Terras 80m²

 Aard activiteiten

Feesten en partijen voor besloten groepen. Variërend van 15 tot 350 personen.

Omzet:
Op aanvraag.

Jaarcijfers:
Op aanvraag bij een nadere kennismaking.

Overnamesom:

De vraagprijs voor het complete bedrijf (goodwill en inventaris) is €65.000,-

Huurprijs:
De huur bedraagt € 1.900,- per maand, excl BTW

De aanwezige voorraden dienen te worden overgenomen tegen de geldende inkoopprijs.

Samengevat

Centraal gelegen sfeervolle horecalocatie, karakteristiek zowel binnen als van buiten, lage vaste maandlasten en geschikt voor diverse horeca concepten.

Kansen zijn er op het gebied van

Nadere informatie:

Jan Ligtenberg 06-53383248 of Sander Schutte 06-23901847

www.longhornwijhe.nl

Adres: Langstraat 19
Stad:
Provincie:
Postcode: 8131 BA
Land: Nederland
Property Id : 9017
Referentiecode: JW1
Actie/Status: te koop
Huurprijs Per Jaar: € op aanvraag
Vraagprijs Bedrijfsovername : € op aanvraag
Vraagprijs Onroerend Goed: nvt
Omzetindicatie : op aanvraag
Type Horeca: restaurant-zalen-terras
Welstandsklasse: B1
Ligging: centrum
Conditie Binnen: goed
Conditie Buiten: goed
Aantal Ruimtes: 8
Aantal Verdiepingen: 1
Horecaoppervlakte : 380m2
Aantal Zitplaatsen: 350
Terrasoppervlakte : 80m2
Aantal Zitplaatsen Terras: 60
Aantal Parkeerplaatsen: genoeg rond het bedrijf
Aantal Toiletten: 2
Personele Verplichtingen: in overleg
Bijzonderheden: centraal gelegen in centrum
Internet
Parkeerplaats
Rookruimte
Terras
Brouwerijverplichting
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio oost

Contact mij

 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht