Te Koop Restaurant de Bootsman te Stegeren (Ommen)

Coevorderweg 19, , ,
Toevoegen aan favorieten
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inleiding

Gelegen in een recreatieve en bosrijke omgeving, te midden van karakteristieke bebouwingen, bossen en schitterende natuur, treffen we dit bijzondere horecabedrijf aan. Een van oudsher zeer bekend bedrijf dat in de loop der jaren is mee ontwikkeld met de wensen en behoeften van de hedendaagse gast. Een horecabedrijf met een sfeervol, eigentijds en warm ingericht restaurant, een multifunctionele zaal en 2 kleinere zalen.

Huidige concept

Restaurant de Bootsman kent een rijke historie, het bedrijf geniet mede hierdoor een grote bekendheid in een grote regio. Sinds 1927 is er op de locatie horeca gevestigd. In 1987 is het restaurant door de huidige exploitanten overgenomen en in de loop der jaren verbouwd, verder uitgebreid en gemoderniseerd. In het begin van de jaren negentig is onder andere het terras vergroot en is er uitgebreid met een nieuwe keuken. In 2020 is de bovenverdieping omgebouwd tot vergaderruimte.

Het restaurant en de omgeving ademen een romantische sfeer wat een brede doelgroep aanspreekt. Naast een à la carte restaurant met een uitgebreide menukaart, beschikt het bedrijf op de benedenverdieping over een multifunctionele zaal, uitermate geschikt voor het vieren van een bijzondere gebeurtenis zoals een trouwerij, een jubileum of bedrijfsfeest

Het bedrijf staat eveneens bekend om haar prachtig gelegen terras. Gasten vertoeven op een warme zomerdag graag op het terras dat volledig onder de bomen is gesitueerd. De inrichting van het terras wordt afgewisseld met tafels en loungebanken.

Kortom een veelzijdig uniek bedrijf waar zowel de startende als de meer ervaren horecaondernemer meer dan voldoende uitdagingen en mogelijkheden heeft.

 

Contactpersoon is Jan Ligtenberg,

voor informatie of een bezichtiging van het bedrijf kunt u contact met hem opnemen op 06-53383248 of per mail j.ligtenberg@towerhoreca.nl

 

Disclaimer & contactinformatie

Alle door TowerHoreca en/of door eigenaar verstrekte schriftelijke informatie is strikt vertrouwelijk en dient op eerste verzoek te worden geretourneerd. Er heeft door TowerHoreca geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens. Aan de in deze aanbieding vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. Niets uit deze aanbieding mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van TowerHoreca. De informatie wordt vertrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door de verkoper. Wij willen u vriendelijk verzoeken geen contact op te nemen met de eigenaar/ondernemers, het personeel, de accountant, leveranciers, brouwerijen en/of derden die in relatie staan tot de eigenaar/ondernemers. U kunt direct contact opnemen met TowerHoreca om een bezichtiging in te plannen of nadere informatie aan te vragen. Alle mondelinge en schriftelijke communicatie dient uitsluitend te verlopen via:

Dhr. J. Ligtenberg

Telefoon: 06-53383248

Adres: Coevorderweg 19
Provincie:
Postcode: 7737 PE
Land: Nederland
Property Id : 12575
Referentiecode: JO2
Actie/Status: te koop
Huurprijs Per Jaar: nvt
Vraagprijs Bedrijfsovername : € 150.000,-
Vraagprijs Onroerend Goed: € 675.000,-
Omzetindicatie : € 600.000,- +
Type Horeca: restaurant/zalen/terras
Welstandsklasse: B1
Ligging: Landelijk
Bouwjaar: 1900
Conditie Binnen: goed
Conditie Buiten: goed
Aantal Ruimtes: 8
Aantal Verdiepingen: 2
Horecaoppervlakte : 525 m2
Aantal Zitplaatsen: 180
Terrasoppervlakte : 200
Aantal Zitplaatsen Terras: 165
Aantal Parkeerplaatsen: ruim op eigen terrein
Aantal Toiletten: 2 toiletgroepen
Personele Verplichtingen: ja
Bijzonderheden: Te koop inclusief vastgoed
Internet
Open haard
Parkeerplaats
Terras
Tuin
agent picture
Jan Ligtenberg
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio Oost Nederland

Contact mij

Compare properties

Vergelijkbare objecten

Nieuw

Lunchroom – Resto Ommen (centrum)

Brugstraat 16
,
Vraagprijs:op aanvraag
Huurprijs:op aanvraag
Omzetindicatie:op aanvraag
Inleiding Dit gezellige Luchroom-restaurant ligt in het centrum van toeristisch Ommen aan de brugstraat
Inleiding Dit gezellige Luchroom-restaurant ligt in het centrum van toeristisch Ommen aan de brugstraat (OCO staat sinds 1947 voor Ommer
BEKIJK

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button(06) 17 23 45 80
Copyright 2020 - Tower Horeca