Cafe Shooters in centrum Enschede te koop

Stadsgravenstraat 19, ,
Toevoegen aan favorieten

Doordat de huidige eigenaar in wil krimpen, staan er enkele van zijn ondernemingen te koop. Eén van deze bedrijven is Shooters/Crossroads. Twee bedrijven, voor de prijs van één. Beide bedrijven hebben een eigen ingang en eigen toiletvoorzieningen. Ze zijn echter wel verbonden met elkaar middels een deur. Shooters zit in het rechtergedeelte van de zaak en beslaat zo’n 69m². Hier is de als shotjesbar ingerichte zaak door de week de trekpleister voor vele studenten. Diverse studentengroepen zijn hier dan ook gehuisvest. In het weekend wordt de zaak veel bezocht door de locals. Er is een keuze uit ruim 200 shotjes.

Aan de linkerzijde is de toegang tot een totaal ander bedrijf met een oppervlakte van zo’n 96m². Crossroads Rock and Roll Bluesbar is stijlvol ingericht met een vette knipoog naar de fifties. Hier wordt veel vinyl gedraaid, ook uit de jukebox, en om de week staat er live muziek op het podium. Bij de inrichting is er ook gedacht aan de wensen van de bezoekers. Een hotdog machine, popcornautomaat en diverse trendy hapjes zijn er dan ook verkrijgbaar. Smakelijke cocktails en een keur van Amerikaanse bieren op tap, maken deze zaak dan ook af. Je waant je hier echt weer even in de roaring fifties.

Beide bedrijven beschikken daarnaast over een eigen opslagruimte. Men kan dus prima gescheiden werken indien dit gewenst is. Beide barren hebben een fustenkoeling voor speciaalbier en ze beschikken over tankbier voor de pilsner.

Er is een volledige horeca vergunning voor een café en de openingstijden zijn door een nieuwe ondernemer naar eigen inzicht aan te passen. Er is meer dan voldoende parkeerruimte in de nabijheid van het café. De locatie is hartje centrum, aan de rand van de Oude Markt.

Al met al een sleutelklaar bedrijf met een goede omzet, een redelijke huurprijs voor deze locatie en nog volop mogelijkheden de omzet fors te laten groeien. Een unieke kans voor enthousiaste horecaondernemers om hier een gezonde toekomst op te bouwen.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Zonder contanten is het onnodig om te reflecteren.

Contactpersoon Dhr. J. Ligtenberg 06-53383248

 

Adres: Stadsgravenstraat 19
Stad:
Provincie:
Postcode: 7511 EP
Land: Nederland
Property Id : 8423
Referentiecode: J19
Actie/Status: Te koop
Huurprijs Per Jaar: 29.400,- ex btw
Vraagprijs Bedrijfsovername : Op aanvraag
Omzetindicatie : Op aanvraag
Type Horeca: Café-bar
Welstandsklasse: B1
Ligging: Stadskern
Conditie Binnen: Redelijk
Conditie Buiten: Goed
Aantal Ruimtes: 8
Aantal Verdiepingen: 2
Horecaoppervlakte : 200 m2
Aantal Toiletten: 2
Personele Verplichtingen: Personeel aanwezig
Bijzonderheden: brouwerij verplichting Heineken
Internet
Bovenwoning

Compare properties

Vergelijkbare objecten

Perron 22 te Enschede ter overname TOPLOCATI...

Het bedrijf Noem het een lunchroom, restaurant of bar, maar het is vooral dé
Het bedrijf Noem het een lunchroom, restaurant of bar, maar het is vooral dé ontmoetingsplek in Enschede. Geves- tigd in

Oudste en bekendste Cafe “Het Bolwerk&...

Sinds 1904 is dit roemruchte bruine café gevestigd in de binnenstad van Enschede. Het
Sinds 1904 is dit roemruchte bruine café gevestigd in de binnenstad van Enschede. Het zeer gezellige en bijzondere bedrijf, is

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button(06) 17 23 45 80