Sauna & Beauty Velp te koop

Stationsstraat 30, ,
Toevoegen aan favorieten

Sauna & Beauty Velp is gevestigd in een groot statig herenhuis gebouwd in het begin van de vorige eeuw. Het pand beschikt over een eigen parkeerplaats, maar er zijn nog meerdere parkeergelegenheid in de buurt
Sauna & Beauty Velp bestaat al sinds 1972 en is daarmee een van de eerste sauna’s van Nederland. Maar, sinds de overname door de huidige eigenaar in 2000 heeft de tijd er zeker niet stil gestaan.

Er is heel veel aandacht besteedt aan de enorme uitbreiding van de faciliteiten en de grote beautyafdeling en hammam ruimte, waardoor het een volwaardig saunacomplex is geworden, wat het nu is. De saunafaciliteiten zijn uitgebreid tot 8 saunacabines, waaronder 1 infrarood en 2 stoombaden. Een whirlpool, zwembad, koude waterbad met koude waterval, scrubgedeelte, diverse warme en koude douches en stortemmers behoren ook tot de faciliteiten.

De grote beautyafdeling bestaat uit 2 hammam tafels, 7 behandelstoelen waar zowel beautybehandelingen, manicure behandeling, pedicure behandelingen als diverse massages op gegeven kunnen worden. De Beauty/hamam afdeling kan zowel gebruikt worden met gebruik van de saunafaciliteiten als zonder de saunafaciliteiten.

Niet te vergeten, maar wel heel belangrijk, staat Sauna & Beauty Velp al decennia lang bekend om zijn goed keuken. Het restaurant beschikt over 3 restaurant gedeeltes, daarnaast zijn er ook 4 lounge gedeeltes. Uiteraard is er ook een buitengedeelte op begaande grond en met een groot dakterras met zowel zitplaatsen, ligbedden en 3 loungegedeeltes. Sauna & Beauty Velp is een kleinschalige sauna die goed bekend staat om zijn goed keuken, gezellige sfeer en vriendelijke personeel.

Verder verkeerd het pand in uitmuntende staat van onderhoud.

Zowel het interieur en het exterieur zijn met veel zorg en oog voor detail  gerenoveerd en is zogezegd instap klaar.

Adres: Stationsstraat 30
Stad:
Provincie:
Postcode: 6881 WB
Land: Nederland
Property Id : 8545
Referentiecode: A30
Actie/Status: Te koop
Vraagprijs Bedrijfsovername : Op aanvraag
Omzetindicatie : Op aanvraag
Type Horeca: Aanvullende horeca, Restaurant
Welstandsklasse: B1
Ligging: Elders
Conditie Binnen: Goed
Conditie Buiten: Goed
Aantal Ruimtes: 18
Aantal Verdiepingen: 4
Horecaoppervlakte : 450 m2
Aantal Zitplaatsen: 135
Terrasoppervlakte : 150
Aantal Toiletten: 6
Personele Verplichtingen: Ter overname
Internet
Open haard
Parkeerplaats
Terras
Tuin
agent picture
Aernout Willemsen
Mijn informatie

Aernout Willemsen

Makelaardij regio midden Nederland

Contact mij

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button(06) 17 23 45 80