Horecaondernemer gezocht in Boxmeer VERHUURD !

Wij zoeken een

Ambitieuze Horecaondernemer (M/V)

(huurconstructie)

Het Kantongerecht

Middenin het centrum van Boxmeer staat al jaren het karakteristieke pand waar ooit Het Kantongerecht in was gevestigd. Het pand heeft een ware metamorfose ondergaan en biedt nu behalve het mooiste appartement van de omgeving, ook ruimte voor een prachtige horecaonderneming, met terras aan de voorzijde en in de binnentuin. Aan de achterzijde van het pand zijn de oude cellen behouden en deze zullen dienen als escaperooms.

Voor startende ondernemers is dit een wereldkans: de horecaruimten zijn helemaal nieuw, modern en gebruiksvriendelijk ingericht. het is dus zogezegd instapklaar. Daar is nagenoeg geen eigen vermogen voor nodig. Binnen een bepaalde termijn zou de ondernemer eigenaar van de exploitatie kunnen worden; dit alles in overleg. De horeca moet laagdrempelig, voor iedereen en voor elk moment van de dag worden. De verhuurder heeft een bepaalde visie bij de onderneming en zoekt naar een ondernemer die overstroomt van passie en doorzettingsvermogen om deze visie, die ook zijn/haar eigen visie is, in de praktijk te brengen. Kortom; een kans die je niet vaak tegenkomt!

Competenties en vereisten

  • Passie voor horeca gecombineerd met goed ondernemerschap;
  • Helder en duidelijk plan/visie voor de horeca binnen het Kantongerecht dat aansluit bij de visie van de verhuurder;
  • Kennis van de plaatselijke behoefte op het gebied van horeca;
  • Een gastvrij en dienstverlenend karakter.

Informatie

Tower Horeca Advies neemt namens de verhuurder alle informatie aanvragen en inschrijvingen in behandeling. Voor meer informatie over de horecagelegenheden kunt u contact opnemen met Myrthe Heerink van Tower Horeca Advies, telefoonnummer: 06-13930990 of mailen naar info@towerhoreca.nl

Interesse?

Heeft u belangstelling, schrijf u dan vóór 1 juni 2018 in voor één van de bezichtingingsmomenten en/of stuur voor 8 juni 2018 een ondernemersplan (inclusief exploitatie- en investeringsbegroting) met motivatie, visie en CV naar info@towerhoreca.nl o.v.v. Horeca in Het Kantongerecht.

Procedure

Na uw inschrijving voor de bezichtiging ontvangt u meer gedetailleerde informatie over de selectieprocedure.

Stad:
Provincie:
Land: Nederland
Property Id : 8537
agent picture
Jan Ligtenberg
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio oost

Contact mij

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button06-51663706