Lunchroom – Resto Ommen (centrum)

Brugstraat 16, ,
Toevoegen aan favorieten

Inleiding

Dit gezellige Luchroom-restaurant ligt in het centrum van toeristisch Ommen aan de brugstraat (OCO staat sinds 1947 voor Ommer Consumptie-ijs Onderneming) midden tussen de sfeervolle winkels die Ommen zo uniek maken. Uw auto kunt u parkeren op de evenementen parkeerplaats tegenover de molen aan de weg naar Hardenberg ,hier kunt u uw auto lang parkeren.Voor twee uur kunt u de auto parkeren op de markt , achter de Hema of de twee parkeerplaatsen in de Burggraaf (tegenover de Shell).

In de zaak met 50 zitplaatsen waar service, kwaliteit en hygiene hoog in het vaandel staan bent u van harte welkom voor een lekkere kop koffie, cappucino, chocolademelk of thee met heerlijke huisgemaakte appeltaart of hazelino.

Lunchroom-restaurant

Er wordt een uitgebreide kaart gevoerd waarin lunch en plateservice door elkaar heen lopen. Op de lunchkaart staat bijvoorbeeld heerlijke spelt brood met carpaccio, het spelt brood wordt door de plaatselijke bakker Ten Brinke speciaal voor OCO gebakken, kunt u niet kiezen, dan is er een keur aan andere gerechten waaruit u kunt kiezen.

Liever warm eten, geen probleem vanaf 12.30 uur kunt u terecht voor een dagmenu, of een ander plateservice gerecht. Geen tijd om te lunchen of te koken ook dat kan opgelost worden, kijk op de afhaalkaart en geef uw bestelling telefonisch door, op de afgesproken tijd staat uw broodje of warme maaltijd voor u klaar.

Maaltijd (zorg) verzorging

Bent u alleenstaand of komt u tijd tekort om te koken, maak gebruik van de menucyclus die OCO u biedt, wij zorgen ervoor dat er dagelijkse een warme maaltijd op de door u afgesproken tijd klaar staat. U kunt bestelde maaltijden ophalen of laten bezorgen door onze eigen bezorgdienst.

Catering

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis of op uw zaak vieren, dat is wat veel mensen willen! Resto OCO helpt u daar graag bij. Wij ontzorgen u en organiseren het van begin tot eind inclusief de aankleding, buffetten, BBQ’s noem maar op OCO regelt het.

Ijs

Gezien de prachtige ligging in het centrum van Ommen waar veel toeristen en winkelend publiek langs wandelen beschikken wij over een ijscounter waar u uit diverse ambachtelijke ijssoorten kunt kiezen om een ijsje op de hand mee te nemen of een ijscoupe te nuttigen op het gezellige terras.

Overige kenmerken pand

In centrum op A locatie gelegen horeca pand, bovenliggende twee appartementen behoren tot het gehuurde waardoor er een aantrekkelijke huur overblijft voor de exploitatieruimte, exploitant huurt het gehele pand.

Bijzonderheden

OCO is een veelzijdig bedrijf waarin diverse horeca gerelateerde concepten bij elkaar komen. Lunchroom, restaurant, maaltijd-verzorging, ijs dit alles zorgt voor een jarenlange stabiele omzet met een goede marge. Met name de maaltijd-verzorging is altijd nog groeiende, dit zorgt procentueel voor een stabiele inkomstenbron waarmee een overnemende partij zijn voordeel kan doen en tevens nog uit kan breiden.

Interesse

Mocht u na het lezen van bovenstaande meer willen weten over de mogelijkheden van Lunchroom- Restaurant OCO, of wilt u een keer persoonlijk komen kijken, dan kunt u contact opnemen met Jan Ligtenberg 06-53383248

 

Adres: Brugstraat 16
Stad:
Provincie:
Postcode: 7731CT
Land: Nederland
Property Id : 12524
Referentiecode: JOM2
Actie/Status: te koop
Huurprijs Per Jaar: op aanvraag
Vraagprijs Bedrijfsovername : op aanvraag
Vraagprijs Onroerend Goed: nvt
Omzetindicatie : op aanvraag
Type Horeca: Lunchroom/restaurant
Welstandsklasse: A
Ligging: centrum
Bouwjaar: 0
Conditie Binnen: goed
Conditie Buiten: goed
Aantal Ruimtes: 4
Aantal Verdiepingen: 1
Horecaoppervlakte : 90 m2
Aantal Zitplaatsen: 52
Terrasoppervlakte : 40m2
Aantal Zitplaatsen Terras: 25
Aantal Parkeerplaatsen: ruim un de buurt
Aantal Toiletten: 2
Personele Verplichtingen: in overleg
Bijzonderheden: lunchroom in centrum Ommen
Internet
Terras
agent picture
Jan Ligtenberg
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio Oost Nederland

Contact mij

Compare properties

Vergelijkbare objecten

Nieuw

Te Koop Restaurant de Bootsman te Stegeren (...

Coevorderweg 19
, ,
Vraagprijs: € 150.000,-
Huurprijs:nvt
Omzetindicatie:€ 600.000,- +
Inleiding Gelegen in een recreatieve en bosrijke omgeving, te midden van karakteristieke bebouwingen, bossen
Inleiding Gelegen in een recreatieve en bosrijke omgeving, te midden van karakteristieke bebouwingen, bossen en schitterende natuur, treffen we dit
BEKIJK

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button(06) 17 23 45 80
Copyright 2020 - Tower Horeca