Horecapand aan de N35 tussen Heino en Zwolle te huur.

Zwolseweg 79A, ,
Toevoegen aan favorieten

WIE KENT DIT HORECAPAND AAN DE N35 NIET!?……..HET IS NU KLAAR VOOR EEN NIEUWE HUURDER!

Dit (weg) restaurant is niet te missen, de blikvanger aan de N35 tussen Heino en Zwolle is totaal gerenoveerd!

Het pand is helemaal af en er is teveel gebeurt om allemaal te noemen, geschilderd, de parkeerplaats nieuw bestraat en verlicht, een compleet nieuwe veranda is geplaatst, het terras is geheel voorzien van houten vlonders en het grote ijzeren hek om het perceel s’nachts af te sluiten is geplaatst. Kosten nog moeite zijn gespaard door de pandeigenaar om het pand weer geheel up-to-date te maken voor een nieuwe huurder die op dit prachtige perceel van 8000m2 wil gaan ondernemen. Gezien de grote van de zaak met ca. 150 zitplaatsen binnen en ook nog eens hetzelfde aantal buiten, is het uitermate geschikt voor een grootschalig horeca concept als Steakhouse, BBQ restaurant, Pannenkoekenrestaurant aangevuld met een speeltuin (ruimte genoeg!), Aziatisch concept etc. etc.

De buitenkant is helemaal klaar, de aankomende exploitant kan de zaak helemaal inrichten, eventueel met de nog aanwezige inventaris en apparatuur, naar zijn eigen concept.

Boven is een ruim kantoor en zijn 2 vergaderruimten voor totaal 100 personen aanwezig, op de beneden verdieping is ook nog een café in Oostenrijkse stijl (stube) voor kleine gezellige feestjes tot 40 personen.

We zoeken een solvabele huurder die ervaring heeft en bekend is met het runnen van een (groot) horecabedrijf,….we zoeken dus geen gelukzoekers!

 

Disclaimer & contactinformatie

Alle door Tower Horeca en/of door eigenaar verstrekte schriftelijke informatie is strikt vertrouwelijk en dient op eerste verzoek te worden geretourneerd. Er heeft door Tower Horeca geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens. Aan de in deze aanbieding vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. Niets uit deze aanbieding mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van Tower Horeca. De informatie wordt vertrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door de verkoper. Wij willen u vriendelijk verzoeken geen contact op te nemen met de eigenaar/ondernemers, het personeel, de accountant, leveranciers, brouwerijen en/of derden die in relatie staan tot de eigenaar/ondernemers. U kunt direct contact opnemen met Tower Horeca om een bezichtiging in te plannen of nadere informatie aan te vragen. Alle mondelinge en schriftelijke communicatie dient uitsluitend te verlopen via:

Dhr. J. Ligtenberg

Telefoon: 06-53383248

 E-mail: j.ligtenberg@towerhoreca.nl

Adres: Zwolseweg 79A
Stad:
Provincie:
Postcode: 8141EA
Land: Nederland
Property Id : 12718
Referentiecode: JHEINO
Actie/Status: te huur
Huurprijs Per Jaar: n.o.t.k.
Vraagprijs Bedrijfsovername : n.o.t.k.
Vraagprijs Onroerend Goed: nvt
Omzetindicatie : nvt
Type Horeca: restaurant
Welstandsklasse: A
Ligging: buitenaf aan N35
Bouwjaar: 0
Conditie Binnen: goed
Conditie Buiten: uitstekend
Aantal Ruimtes: 6
Aantal Verdiepingen: 2
Horecaoppervlakte : 300m2
Aantal Zitplaatsen: 100/150
Terrasoppervlakte : 200m2
Aantal Zitplaatsen Terras: 150
Aantal Parkeerplaatsen: zeer ruim
Aantal Toiletten: 2
Personele Verplichtingen: nee
Bijzonderheden: te huur
Internet
Open haard
Parkeerplaats
Terras
Tuin
agent picture
Jan Ligtenberg
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio Oost Nederland

Contact mij

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button(06) 17 23 45 80
Copyright 2020 - Tower Horeca