De Gebrande Waateren, te Hengevelde, te koop

TE KOOP: Café-Restaurant-Zalen ‘De Gebrande Waateren’ te Hengevelde

In het centrum van Hengevelde, tussen Haaksbergen en Goor en slechts 30 minuten rijden van Enschede, ligt café-zalencentrum de Gebrande Waateren te Hengevelde. Staande en geleden aan de Goorsestraat 15, 7496 AA te Hengevelde. De locatie is gelegen aan de Rijksweg N347. Wij zijn namens onze opdrachtgever op zoek naar een kandidaat voor dit karakteristieke pand inclusief het Saksische café.

Het café-zalencentrum kenmerkt zich door de vele feestelijke partijen. Door de uiteenlopende oppervlakten van de zalen is de Gebrande Waateren bijzonder geschikt voor personeelsfeesten, bedrijfspresentaties, bruiloften en vergaderingen.
Via de aan de noordwestzijde gesitueerde entree is het bedrijf via een voorportaal bereikbaar. Vanuit de hal is rechts toegang tot het Saksische café. Voorts bevindt zich vanuit de café een aparte vergaderruimte die tevens uitermate geschikt is voor diverse etentjes. Het bedrijf beschikt over 3 zalen, namelijk Grote zaal, Achterzaal, De Delle en een riante kelder. De kelder is voorzien van 4 volautomatische werkende bowlingbanen en een geriefelijke bar. De sfeervolle zaal biedt plaats aan circa 100 personen. De Grote zaal biedt ruimte aan gezelschappen tot maximaal 350 personen. De wand naar de achterzaal kan eruit, zodat er een capaciteit gerealiseerd kan worden tot maximaal 400 personen. De grote zaal kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Achter de Achterzaal bevindt zich een prachtige tuin inclusief terras. In de zomermaanden kunnen de grote deuren opgezet worden zodat de tuin en de Achterzaal aan elkaar gekoppeld kunnen worden.
De bedrijfswoning is separaat toegankelijk aan de achterzijde. Bij de entree bevindt zich links de badkamer en rechts het toilet met een slaapkamer. Voorts vanuit de gang bevindt zich de riante woonkamer met uitzicht op Goorsestraat.

De vraagprijs voor het bedrijf inclusief onroerend goed bedraagt € 660.000,–.

Optioneel: de naastgelegen (burger)woning met adres Diepenheimsestraat 1a te Hengevelde is voor een geïnteresseerde optioneel te koop. De perceeloppervlakte bedraagt 8 a 12 ca.

Dit object wordt collegiaal met Adhoc-makelaars aangeboden.

Adres: Goorsestraat 15
Provincie:
Postcode: 7496 AA
Land: Nederland
Property Id : 7780
Referentiecode: J15
Vraagprijs Bedrijfsovername : € 660.000,-
Omzetindicatie : Op aanvraag
Type Horeca: Restaurant, café, zalen
Welstandsklasse: B1
Ligging: Dorpskern/Stadscentrum
Bouwjaar: 1799
Conditie Binnen: Goed
Conditie Buiten: Goed
Aantal Ruimtes: 6
Aantal Verdiepingen: 2
Horecaoppervlakte : 2617
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio oost

Contact mij

 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht