Café “Vrienden van Vrôeger” in centrum Deventer te koop. VERKOCHT !

Grote Kerkhof 23, ,
Toevoegen aan favorieten

Vrienden van Vrôeger:

Vrienden van Vrôeger is verrassend: niet in de laatste plaats door haar creatieve inrichting en enthousiaste medewerkers. Bij binnenkomst valt meteen het aangezicht van Deventer op, een vergroting van een oude ansichtkaart die over de volle lengte van de muur siert. Elk hoekje is een verrassing, alles is letterlijk met een knipoog naar vroeger. Het klassieke behang, de reling met oud servies, de beschilderde piano en niet te vergeten de bar die als een golvende IJssel door de zaak loopt.

Zomers is er het mooie terras met uitzicht op de Lebuinestoren, en is het genieten op de langste terrasbank (maar liefst 11 meter) van Deventer en worden er leuke muzikale evenementen georganiseerd samen met de buren.

 

Een commercieel uiterst interessante locatie aan het Grote Kerkhof:

Vrienden van Vrôeger is al jaren een begrip in Deventer, voor zowel toeristen als Deventenaren zelf. De zaak is in gebruik als café met avondfunctie en tevens overdags als lunchzaak. De huidige uitbaters zoeken een waardige opvolger aangezien ze zelf nieuwe projecten starten.

 

Prachtige locatie:

Gelegen op een hoek in een rij van prachtige horecazaken met binnen circa 35 zitplaatsen en tijdens feesten en partijen ruimte voor maximaal 65 gasten. Buiten heeft het terras ruimte met 75 stoelen en tijdens de zomermaanden nog eens  80 extra zitplaatsen. Pluspunt voor deze locatie is dat het Grote Kerkhof per 1 januari 2019 definitief autovrij wordt en “Vrienden van Vrôeger” daarbij een A locatie is.

In en achter de bar en in de kelder zijn de voorzieningen aanwezig voor een bescheiden keuken waar momenteel lunches en borrelgarnituren worden bereidt, en er is tevens een kelder waar voldoende ruimte is als opslag.

Het bedrijf laat prima cijfers zien, waarbij de zomermaanden door de grote van het terras een extra piek laten genereren. Ook de vele evenementen op het Grote Kerkhof, zoals de Kermis, Boekenmarkt en Deventer op Stelten genereren een topomzet.

Een energieke en ondernemende opvolger (s) kan het omzetniveau met gemak naar een hoger niveau tillen, de zaak heeft namelijk nog erg veel potentie.

 

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met dhr. J. Ligtenberg 06-53383248 of per mail j.ligtenberg@towerhoreca.nl

 

 

Adres: Grote Kerkhof 23
Stad:
Provincie:
Postcode: 7411 KV
Land: Nederland
Property Id : 8942
Referentiecode: JDvvv
Actie/Status: te koop
Huurprijs Per Jaar: op aanvraag
Vraagprijs Bedrijfsovername : op aanvraag
Vraagprijs Onroerend Goed: NVT
Omzetindicatie : op aanvraag
Type Horeca: Café, Bar, Terras, Eetcafé
Welstandsklasse: A
Ligging: Centrum
Conditie Binnen: Goed
Conditie Buiten: Goed
Aantal Ruimtes: 4
Aantal Verdiepingen: 1
Horecaoppervlakte : 60 M2
Aantal Zitplaatsen: 45
Terrasoppervlakte : 150 m2
Aantal Zitplaatsen Terras: 150
Aantal Toiletten: 2
Personele Verplichtingen: in overleg
Bijzonderheden: Café centrum Deventer
Internet
Parkeerplaats
Terras
Brouwerijverplichting
Automatenverplichting
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio oost

Contact mij

Compare properties

Vergelijkbare objecten

Weekobject

Grieks restaurant Kreta in Deventer te koop

 • Vraagprijs: € 85.000,-
 • Huurprijs: € 24.300,-
 • Omzetindicatie: Op aanvraag
...
 • Vraagprijs: € 85.000,-
 • Huurprijs: € 24.300,-
 • Omzetindicatie: Op aanvraag
...
 • banner

  Naam*

  Telefoon*

  Adres*

  Woonplaats*

  E-mail*

  Uw bericht