BAGELS & BEANS FRANCHISEVESTIGING TER OVERNAME IN CENTRUM APELDOORN

Hoofdstraat 143, ,
Toevoegen aan favorieten

BAGELS & BEANS FRANCHISEVESTIGING TER OVERNAME IN APELDOORN-CENTRUM

De bekende en geliefde Bagels & Beans franchise formule midden in Apeldoorn-Centrum, wordt ter overname aangeboden. De formule staat bekend om haar gastvrijheid, prettige sfeer en verse, biologische producten. De franchise constructie blijft gehandhaafd.

Het prachtige en goed onderhouden hoekpand is gelegen op een A1 locatie aan de Hoofdstraat, wat dé winkelstraat van Apeldoorn is. Aan deze straat liggen alle bekende kleding en detailhandel winkels wat zorgt voor veel publiek. Naast een grote vaste gastenkring, bezoeken ook het winkelend publiek, forenzen en toeristen deze sfeervolle zaak. In de zaak of op het gezellige terras kunnen zij genieten van de heerlijke producten op de menukaart, zoals koffie, een belegde bagel of een van de verse salades, zoete lekkernijen of sappen.

Door de hoekligging, begeeft de traffic zich langs twee zijden van het historische pand. De gehele voor- en zijkant van het pand zijn voorzien van ramen, wat veel natuurlijke lichtinval geeft en de zichtbaarheid vergroot.

Uitkijkend op de mooie, groene Paslaan hebben gasten een goed uitzicht en is de lunchroom met terras voor mensen vanuit die richting ook goed zichtbaar. Het terras bevindt zich zowel aan de voorkant als de zijkant van het pand, waardoor gasten buiten lekker van de zon kunnen genieten.

De inrichting binnen heeft de gezellige sfeer en mooie kleurstellingen die in alle Bagels & Beans vestigingen gevoerd worden. Leuk detail: op het plafond bevinden zich nog originele ornamenten. Alle apparatuur is aanwezig en up to date en er is een apart kantoor.

Het betreft een instapklare en goed renderende lunchroom die ter overname wordt aangeboden. Mogelijkheden tot financiering voor de aankoop zijn bespreekbaar, mits men over eigen financiële middelen beschikt.

Indien u interesse in de zaak heeft en voornemens bent om te gaan kijken, gelieve geen vragen te stellen aan het personeel. Hiervoor kunt u contact opnemen met horeca adviseur Jan Ligtenberg 06-53383248.

Adres: Hoofdstraat 143
Stad:
Provincie:
Postcode: 7311 AT
Land: Nederland
Property Id : 10881
Referentiecode: JA1
Actie/Status: ter overname
Huurprijs Per Jaar: op aanvraag
Vraagprijs Bedrijfsovername : op aanvraag
Vraagprijs Onroerend Goed: nvt
Omzetindicatie : op aanvraag
Type Horeca: Lunchroom/Dagzaak
Welstandsklasse: A1
Ligging: Centrum
Bouwjaar: 0
Conditie Binnen: Uitstekend
Conditie Buiten: Uitstekend
Aantal Ruimtes: 4
Aantal Verdiepingen: 1
Horecaoppervlakte : 120m2
Aantal Zitplaatsen: 50
Terrasoppervlakte : 50m2
Aantal Zitplaatsen Terras: 48
Aantal Parkeerplaatsen: genoeg in de buurt
Aantal Toiletten: 2
Personele Verplichtingen: ja
Bijzonderheden: Dagzaak
Internet
Terras
agent picture
Jan Ligtenberg
Mijn informatie

Jan Ligtenberg

Makelaardij regio oost

Contact mij

Compare properties

Vergelijkbare objecten

Nieuw

Restaurant geschikt voor diverse horeca conc...

Apeldoorn kenmerkt zich door diverse moderne (overdekte) winkelcentra, sfeervolle winkelstraten, leuke kleine winkelstraatjes en
Apeldoorn kenmerkt zich door diverse moderne (overdekte) winkelcentra, sfeervolle winkelstraten, leuke kleine winkelstraatjes en een bruisend centrum met regelmatig leuke

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met ons op.

Call Now Button06-51663706